Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΗ 2005 2-1

Επανήλθε στο δρόμο των επιτυχίων ο Προφήτης Ηλίας, που μετά από δυνατό ματς δάμασε με 2-1 την νεανική Ειρήνη 2005.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε ως γηπεδούχος στη Δραπετσώνα, εκτίοντας έτσι την ποινή της μίας αγωνιστικής για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Ζέα. Πρόσωπο της αναμέτρησης για την ομάδα του λόφου ήταν ο Φώτης Βέργος. Ο Προφητηλιώτης στόπερ άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο, όσο και τυχερό γκολ στο έκτο λεπτό, ενώ κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο Μαχαίρας μας ξαναέδωσε το προβάδισμα, και όπως αποδείχθηκε και τη νίκη, στο 52'. Ενδιάμεσα, οι εξαιρετικοί Νικαιώτες είχαν ισοφαρίσει με τον Αγουρσαλίδη, αλλά μετά το 2-1, δεν κατάφεραν να απειλήσουν περισσότερο, καθώς η άμυνα μας ήταν καλά θωρακισμένη. Μετά από καιρό οι παίκτες του Προφήτη έβγαλαν πολύ πάθος στο παιχνίδι τους και αυτόν ήταν το πιο ευχάριστο σημείο του αγώνα. Χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους οι "κυανέρυθροι" έπαιξαν όσο και όπως έπρεπε, προκειμένου να διασφαλίσουν το τρίποντο απέναντι σε ένα πάντα επικίνδυνο συγκρότημα. Καλή η διαιτησία του Μιχελή και των βοηθών του. Έξι στροφές έμειναν πια για το φινάλε, και ο Προφήτης κρατά τη δεύτερη θέση, ενώ τα ντέρμπι πλησιάζουν όλο και περισσότερο...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΗ 2005 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μιχελής (Καρφής, Άννινος)
ΣΚΟΡΕΡ: 6' Βέργος, 52' Μαχαίρας (πεν.) - 37' Αγουρσαλίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μέμπελι, Σπυρόπουλος, Σελίμης, Βισβίκης, Βέργος, Βρουλιδάκης, Διαμαντόπουλος, Μαχαίρας, Βοστάνης (68' Τσάδαρης Α.), Ευγενείας (89' Κουτράκης), Αναστασόπουλος (77' Γεωργακάκος).
ΕΙΡΗΝΗ 2005 (Θ. Αναστασίου): Μίχας, Κουκουνάκης Γ., Αλεξάκης (86' Τσολάκου), Σιέκας, Κύριος, Κούμης, Τζανιδάκης, Κουκουνάκης Σ. (86' Ερρίκος), Νομικός, Κοττάκης, Αγουρσαλίδης (48' Αναλυτής).