Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 51-42

Παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, ο Προφήτης Ηλίας πήρε τη νίκη με 51-42 σε βάρος των Νέων του Πανιωνίου, επιβεβαιώνοντας τη φετινή ισχύ της έδρας του, όπου έχει μόλις μία ήττα σε εννέα αγώνες. Οι τραυματισμοί των Κουκουβάκη (καρπός), Καψοκόλη (γόνατο) και Φωστέρη (διάστρεμμα) ήταν τα σοβαρά προβλήματα πριν το παιχνίδι. Και οι τρεις ντύθηκαν, αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, και μόνο ο τελευταίος έπαιξε για τρία λεπτά, στο τέλος του αγώνα, όταν η ομάδα χρειάστηκε και δεύτερο χειριστή, περαν του Μιχαλακάκου, που έβγαλε όλο σχεδόν το ματς. Με δεδομένες τις απουσίες αυτές, ο κόουτς Κάσσης χρειάστηκε να ψάξει για περισσότερες λύσεις στα "εργαλεία" του, που ανταποκρίθηκαν άψογα: Οι Πιστιόλης (πρώτος μας σκόρερ) και "Μαλλιάς" ήταν και πάλι θετικότατοι, με τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς, ενώ διακριθείς ήταν και ο Κεραμειδάς, που έκανε νταμπλ-νταμπλ (12π., 12 ρ.). Ο Προφήτης πήρε από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο δεν έχασε ποτέ, αν και η αστοχία μας, σε συνδυασμό με το ενθουσιώδες παιχνίδι των Νεοσμυρνιωτών δε μας άφηνε να πάρουμε διαφορά ασφαλείας. Στο 36', απλώνοντας την πίεσή του σε όλο το γήπεδο, ο "Ιστορικός" μείωσε σε 42-38, όμως η είσοδος του Φωστέρη έδωσε την απαραίτητη ηρεμία και ο Προφήτης δεν κινδύνευσε. Καλή η διαιτησία των Ντζαμάρα-Κλαδιανού.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 51-42 (16-12, 28-22, 39-30, 51-42)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντζαμάρας, Κλαδιανός
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Κάτσικας 2, Φωστέρης 4, Πιστιόλης 15, Ευσταθίου 6, Κεραμειδάς 12, Μιχαλακάκος 6, Κριτσιδήμας 2, Γεωργάκης 4, Ντάσκας 2,  Μουστάκας.
ΝΕΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Β. Δεγαΐτας): Ζέρβας, Πέτρου 2, Μιγόπουλος 2, Στογιάνοβιτς 4, Παπαστέργιος 6, Τσούρτος 2, Κόκκαλης, Καρτάλος 7, Μπελίτσης 5, Γεωργόπουλος, Μελισσουργός 14(2), Καλούδης.