Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ 3-0

Ακάθεκτη συνεχίζει η ποδοσφαιρική ομάδα, που παρά τα συσσωρευμένα προβλήματα τραυματισμών νίκησε 3-0 τον Παντζιτζιφιακό στο ΣΕΦ και παρέμεινε στην προνομιούχο δυάδα.
Η ομάδα του λόφου προηγήθηκε νωρίς 2-0 χάρη σε δύο σουτ-σπεσιαλιτέ του Μπουρδήμου και μετά "κάθησε" πάνω στο προβάδισμα αυτό, απέναντι σε ένα συγκρότημα που δεν είχε κάτι να χάσει και ήταν αρκετά απειλητικό μπροστά. Βάσει της εικόνας του ματς, οι Καρπάθιοι δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ, το οποίο όμως δεν βρήκαν, καθώς δύο φορές έπεσαν πάνω στα δοκάρια (Γιαλουράκης Κ. 24', Λέου 67') και τις υπόλοιπες πάνω στον πολύ καλό Μέμπελι, που στο 77' έδωσε τη θέση του στον τερματοφύλακα της εφηβικής ομάδας Σπαχίου, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση με τους μεγάλους ήταν ουσιαστικός και απέδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Το τρίτο γκολ του Προφήτη ήταν και το πιο ωραίο, μετά από αντεπίθεση και παράλληλη σέντρα του Μπουρδήμου, που σέρβιρε στον Λάππα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στις υπόλοιπες γραμμές, πέραν του τερματοφύλακα και των δύο σκόρερ, σταθερό ήταν και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Βισβίκη-Καλλινικίδη, ενώ σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Γιώργος Σπυρόπουλος έκανε σπουδαία δουλειά, και δεν άφησε τις απουσίες των Βέργου-Βρουλιδάκη να γίνουν αισθητές. Άριστη η διαιτησία του Ντινιωτάκη, όπως και των βοηθών του.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντινιωτάκης (Κεφαλιάκος, Λιακώνης)
ΣΚΟΡΕΡ: 12', 31' Μπουρδήμος, 76' Λάππας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μέμπελι (77' Σπαχίου), Γεωργακάκος, Τσάδαρης Χ., Καλλινικίδης, Βισβίκης, Σπυρόπουλος, Αναστασόπουλος (70' Σελίμης), Μαχαίρας, Ευγενείας (55' Διαμαντόπουλος), Μπουρδήμος, Λάππας.
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ (Π. Ξανθόπουλος): Βασιλακάκης, Λέου(85′ Αποστολίδης), Μπάρακ, Λουκάς, Προδρομίδης, Γιαλουράκης Δ., Λάμπρος, Νισύριος, Βασιλειώτης, Λαδιάς, Γιαλουράκης Κ.(85′ Αντωνιάδης).