Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-3


Θαυμάσια εμφάνιση από τον Προφήτη Ηλία, που μετέτρεψε σε περίπατο ένα "πονηρό" παιχνίδι, όπως αυτό με τον Μιθρθιδάτη σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Ρέντη.
Ο Γιάννης Καλαιϊτζής, στην πρώτη παρουσία του στον πάγκο του Προφήτη, ευτύχησε να δει τους παίκτες του να παίζουν, ωραίο, αλλά και ουσιώδες ποδόσφαιρο, με τις γραμμές κοντά και την μπάλα κάτω. Η υπεροχή της "Μπάρτσα" (που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με τις πολύ όμορφες ρετρό εμφανίσεις) καρποφόρησε στο 23ο λεπτό, έστω κι αν χρειάστηκε μια τραγική ασυννενοησία στην άμυνα του Μιθριδάτη για να βάλει ο Μαχαίρας το πιο εύκολο γκολ της ζωής του. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάθηκαν ακόμα κάποιες ακόμη ευκαιρίες, όμως από τη στιγμή που οι Πόντιοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ήταν θέμα χρόνου να "κλειδώσει" το ματς, κάτι που έγινε στο 67', όταν ξεδιπλώσαμε σεμιναριακή αντεπίθεση, και η σέντρα του Μπουρδήμου πήγε συστημένη στο πόδι του Λάππα, που πλάσαρε ιδανικά στη γωνία. Το σκορ έκλεισε στο 79' ο Μαχαίρας, με εκπληκτικό μακρινό σουτ. Γενικότερα, όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά σήμερα, και δεν υπήρχε κάποιος που να υστέρησε. Μέτρια η διαιτησία του Παντελή, που δεν έδωσε ένα καταφανές πέναλτι υπέρ του Λάππα, μάλλον επειδή το σκορ ήταν ήδη 0-2. Ενώ παραμένουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, μπροστά μας τώρα υπάρχει σούπερ τοπικό ντέρμπι με την Πειραϊκή, που βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω μας.
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παντελής (Γιαννέλος, Λιακόνης)
ΣΚΟΡΕΡ: 23',79' Μαχαίρας, 67' Λάππας
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (Γ. Κυπριτίδης): Τσομπάν, Κυνηγόπουλος (30' λ.τ. Μαυρομάτης), Παντελίδης, Κουιμτσίδης Α., Συράκος, Σαμλίδης, Κουιμτσίδης Κ., Σιδηρόπουλος, Κεσανίδης, Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μεμπέλι, Σπυρόπουλος (73' λ.τ. Καλλινικίδης), Σπυριδάκης, Βοσβίκης, Βέργος, Βρουλιδάκης, Διαμαντόπουλος (61' Βισβάρδης), Μαχαίρας, Ευγενείας (76' Γεωργακάκος), Μπουρδήμος, Λάππας.