Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 1-0

Ο Γεωργακάκος πετυχαίνει το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Η φωτό είναι από το sportactive.gr και τον καλό δημοσιογράφο Γιώργο Τσιφλικά.
Μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, η ποδοσφαιρική ομάδα επανήλθε στα "τρίποντα", καταβάλλοντας τον Κένταυρο με 1-0 στο ΣΕΦ. Το "χρυσό" γκολ σημείωσε ο Μπάμπης Γεωργακάκος στο 52', σκοράροντας μάλιστα για πρώτη φορά με τα κυανέρυθρα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κένταυρος ήταν καλύτερος, και δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Στο 22' ο Μαραγκός μόνος του με τον Γασπαρινάτο, προσπάθησε να τον "κρεμάσει", αλλά πλάσαρε άτσαλα, και στο 31', το ορίζοντιο δοκάρι αποδείχτηκε σύμμαχος μας στην κεφαλιά που επεχείρησε ο Αποσκίτης. Στην επανάληψη ο Προφήτης μπήκε πιο κεφάτος και τις δυο προειδοποιητικές βολές του Καλλινικίδη, διαδέχτηκε το γκολ του Γεωργακάκου. Ο Μαχαίρας "τσίμπησε" τη μπάλα, που έφτασε στον Καλλινικίδη. Η "ψυχάρα" έπιασε την κεφαλιά, ο Καραφώτης απέκρουσε ασθενώς, και ο επερχόμενος Γεωργακάκος από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο υπόλοιπο του αγώνα, αρκεστήκαμε να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν, και η μοναδική στιγμή που οι Καμινιώτες απείλησαν σοβαρά, ήταν στην κοντινή κεφαλιά του Δαρζέντα στο 79', που μπλόκαρε σταθερά ο Γασπαρινάτος. Έτσι, η ομάδα μας πήρε τη νίκη, και ανέπνευσε βαθμολογικά, αφού αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, και απομένει η αγώνας της άλλης Κυριακής στη Δραπετσώνα, ώστε η παραμονή να "κλειδώσει" οριστικά.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορδολαίμης (Ζησιμόπουλος, Σύρρος)
ΣΚΟΡΕΡ: 52' Γεωργακάκος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 89' Ασλανίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Ηλιάδης (87' Τσάδαρης Χ.), Μητσάκος, Βισβάρδης, Βισβίκης, Βέργος, Γεωργακάκος, Αλειφέρης (60' Διαμαντόπουλος), Καλλινικίδης, Μαχαίρας, Λάππας (56' Ευγενείας).
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Μ. Δαρζέντας): Καραφώτης, Ασλανίδης, Τσατσαρούνος Μ., Δαρζέντας, Βράκας, Διαμαντής, Αποσκίτης (46' Μπουριζάνι), Κοντιζάς, Βουδούρης (77' Γκατζέλης), Μαραγκός (65' Τσατσαρούνος Σ.), Σκούρας.