Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά η ποδοσφαιρική μας ομάδα, που έχασε στη Δραπετσώνα από την τοπική ομάδα με 1-0, και δε λέει να ξεμπλέξει από το άγχος του υποβιβασμού. Για έναν ακόμη αγώνα η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν κακή. Ο Προφήτης αδυνατεί να παίξει με τη μπάλα κάτω και δημιουργεί ελάχιστες φάσεις, τη στιγμή που η έλλειψη ενός κλασσικού σέντερ-φορ είναι ολοφάνερη. Όχι ότι η Δραπετσώνα έπαιξε κανένα ποδόσφαιρο της προκοπής. Ίσα-ίσα πως εκτός από το γκολ (σουτ Κασιαβού μέσα από την περιοχή στο 32', μετά από αλλεπάλληλες κόντρες), δεν έκανε καμία άλλη αξιοσημειώτη φάση. Όμως οι γηπεδούχοι, που εκ των πραγμάτων έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν στην κατηγορία, ήθελαν  περισσότερο το παιχνίδι, έπαιξαν με μεγαλύτερο πάθος, και μόνο και μόνο γι' αυτό θα λέγαμε πως άξιζαν και τη νίκη. Ακόμα κι έτσι πάντως, η ομάδα μας είχε την εδαφική υπεροχή, και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί (κεφαλιά Βισβάρδη στο 21', σουτ Λάππα στο 28'), ή να είχε ισοφαρίσει (κεφαλιά Αλειφέρη στο 34', πλασέ Λάππα στο 75', φάουλ Ευγενεία στο 90'). Αλλά οι ευκαιρίες χάθηκαν, είτε από ατυχία είτε από ανικανότητα... Η διαιτησία του Ανδρώνη ήταν άριστη. Με τη νίκη της αυτή, η Δραπετσώνα ανέκτησε τις ελπίδες της, αφού πλησίασε το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις παραμονής. Μεταξύ των ομάδων αυτών βρίσκεται και η δική μας, που θα πρέπει να προσέξει στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, αν δεν θέλει να βρεθεί προ (δυσάρεστων) εκπλήξεων...
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρώνης (Σουρής, Γαλάνη)
ΣΚΟΡΕΡ: 34' Κασιαβός
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Κ. Παπαδόπουλος): Συμεών, Σελεβάκος, Τσώνης, Κασιαβός, Μπάρκα, Γιαννόπουλος Κ., Καμπανάκης (87' Γιαννόπουλος Π.), Παπαγεωργίου (29' Λιτσάι), Βούρδας (65' Γαβριηλίδης), Ζαχαριάδης, Κατρακύλας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Ηλιάδης (51' Μπόσμος), Μητσάκος, Βισβίκης, Βισβάρδης, Βέργος, Γεωργακάκος (46' Ευγενείας), Αλειφέρης, Λάππας, Μανώλης (71' Διαμαντόπουλος), Καλλινικίδης.