Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μετά τις ανανεώσεις, σειρά έχει η ανακοίνωση των μεταγραφών της γυναικείας μας ομάδας. Πέντε τον αριθμό, και συγκεκριμένα:

Ένα δικό μας παιδί θα φορέσει και πάλι τα κυανέρυθρα. Ο λόγος για τη Νίκη Ιωαννίδου, που αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Προφήτη, ενώ ήταν μέλος και της γυναικείας ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2017. Είναι 27 ετών, παίζει στις θέσεις 2-3, πέρυσι ήταν στον Πήγασο Κορυδαλλού, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κυρίαρχους και Προοδευτική.

Η Βάσια Κατσούλη, μετά από πολλές πανελλήνιες επιτυχίες με τις κορασιδονεάνιδες του Κρόνου Αγ. Δημητρίου (ως αρχηγός της ομάδας), αλλά και την θητεία της πέρυσι στην U23 της Ελευθερίας Μοσχάτου, θα φορά πλέον τη φανέλα του Προφήτη. Είναι 17 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακή, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ στον Πήγασο Κορυδαλλού.

Η Ειρήνη Κατσούλη είναι δίδυμη αδερφή της Βάσιας και οι δυο τους μοιράζονται την ίδια μπασκετική πορεία (Πήγασος, Κρόνος, Ελευθερία). Είναι επίσης περιφερειακή και μάλιστα την προηγούμενη σεζόν έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις τις δύο φορές που βρεθήκαμε αντίπαλοι (26 πόντους στα Καμίνια και 20 στο Μοσχάτο).

Ακόμα μια αξιόπιστη σουτέρ στο ρόστερ του Προφήτη θα είναι η Άννα Κούκη. Είναι 28 ετών και τη γνωρίζουμε πολύ καλά ως αντίπαλο, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τα χρώματα του Φάρου Κερατσινίου, του Μανδραϊκού, του Πήγασου Κορυδαλλού και του Παλαιού Φαλήρου.

Η Κατερίνα Μάλαμα ήταν ο μεγάλος μας πονοκέφαλος τις πέντε φορές που αναμετρηθήκαμε με τον Ατρόμητο την προηγούμενη σεζόν. Πλέον όμως το τρίποντό της θα είναι απειλή όχι για τον Προφήτη, αλλά για τους αντιπάλους του. Είναι 26 ετών και εκτός της ομάδας των Καμινίων, έχει αγωνιστεί επίσης σε Εσπερίδες, Ελληνικό, Δάφνη Αγ. Δημ., Φοίνικα Πειρ. και Παλ. Φάληρο.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τις πέντε αθλήτριες στην οικογένεια του Προφήτη και τους εύχεται να έχουν υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας.