Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ΜΑΣ

Με στόχο να έχουν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. συγκροτήθηκαν οι ομάδες ανδρών και γυναικών που θα εκπροσωπήσουν τον Προφήτη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γ. Πετρόχειλος
Την ανδρική ομάδα θα την απαρτίζουν έμπειροι αθλητές με ιστορία στο άθλημα. Μπροστάρης ο εμβληματικός Γιώργος Πετρόχειλος και μαζί του ο Θωμάς Κουσιoρής (ο οποίος έχει το Νο1 κανάλι για το πινγκ-πονγκ στο youtube gre78.tv, ενώ θα βοηθήσει και χορηγικά τον σύλλογο), ο Κωνσταντίνος Χολής, ο Πέτρος Παναγόπουλος, ο Παναγιώτης Μανδαλιός και ο Κωνσταντίνος Κερίμης. Είναι ένα σύνολο που ασφαλώς μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Β. Παναγοπούλου
Στις γυναίκες, παρέμειναν η Βάσια Παναγοπούλου, η Άννα Παγάνη και η Νίκη Αρχοντοπούλου, ενώ προστέθηκαν η Αθηνά Φάκαρου και η Αφροδίτη Μαρούλη. Όλες τους ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των νεανίδων και υπόσχονται ένα δυνατό σύνολο, με σκοπό πρώτα τα μπαράζ και στη συνέχεια, γιατί όχι, την άνοδο.

Στην τεχνική καθοδόγηση θα βρίσκονται ο Ξάνθος Παναγόπουλος και η Χριστίνα Αθανασοπούλου. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στους αθλητές και τις αθλήτριές μας και ευόδωση των αγωνιστικών μας στόχων.