Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Προχωρά ο σχεδιασμός και της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για τη νέα χρονιά που θα μας βρει και πάλι στην Β' Πειραιά. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον σύλλογο, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που δεν θα συνεχίσουν στον Προφήτη.
Αναλυτικά, τα κυανέρυθρα θα συνεχίσουν να φοράνε οι Αλειφέρης, Γκλουχ Άγγ., Γκλουχ Αλ., Γραμματικός, Θεοφάνους, Λάζαρης, Λιάκος, Μασρί, Παντελάτος, Σάλπας, Τρικαμηνάς και Φράγκος.
Δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι Βαρβαρήγος, Γκέζο, Δαλέζιος, Εξακοΐδης, Κοκτσίδης, Κουιμτζής, Μελαχροινός, Μήλιος, Οξύνογλου Θ. Οξύνογλου Σ. Σταμπολής, Τσούτης, Φραγκούλης και Χάιδος, ενώ ο Βλάσης θα αναλάβει διοικητικό πόστο. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια.
Υπάρχει ήδη συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ η προετοιμασία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του κόουτς Σκανάτοβιτς, αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.
Στο τμήμα υπάρχει διάθεση η ομάδα να έχει καλύτερη πορεία από την περσινή και με την έλευση νέων προσώπων αλλά και την ανανεωμένη όρεξη των παλιών, πιστεύουμε πως θα παρουσιάσει -τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων- εικόνα αντάξια της δυναμικής του συλλόγου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΪΔΟ
Από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, αναμφίβολα ο πιο δύσκολος αποχαιρετισμός είναι αυτός με τον Γιώργο Χάιδο. Ο Χάιδος ήρθε στον Προφήτη το 2019, αγωνίστηκε συνολικά σε 77 αγώνες με τη φανέλα του και αναδείχτηκε σε έναν από τους πιο ικανούς επιθετικούς στην ιστορία του συλλόγου, σκοράροντας συνολικά 57 φορές. Από αυτά τα 57 γκολ, πολλά ήταν τα σημαντικά, ένα όμως είναι αυτό που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μας: Η ισοφάριση στο μπαράζ με τον Πυθαγόρα, που έδωσε την άνοδο στον Προφήτη. Ο Γιώργος αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία, όμως δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, αφού πιστεύουμε πως τα ποδοσφαιρικά του βήματα θα τον φέρουν μια μέρα και πάλι στον λόφο.