Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ 52-58


Στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς οι παίδες μας δεν τα κατάφεραν. Η Χ.Α.Ν. έφυγε με τη νίκη από το λόφο και απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα στην κούρσα για την πρόκριση. Ο Προφήτης είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (ακόμα και με διψήφιες διαφορές) όμως πληγώθηκε από τα φάουλ (πολλά από τα οποία ήταν τραβηγμένα). Σταδιακά οι περισσότεροι παίκτες αποβλήθηκαν και στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Προφήτης είχε ήδη χάσει τέσσερις (όλοι τους βασικοί) ενώ δύο ακόμα έπαιζαν με τέσσερα φάουλ. Αποτέλεσμα ήταν η πολύ καλή Χ.Α.Ν. να γυρίσει την κατάσταση και να φτάσει στη νίκη με 52-58. Ωραίος αγώνας πάντως και συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την προσπάθεια. Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία των Πάλλα και Κολοκοτρώνη από πλευράς Προφήτη. Ατυχής ο συγκεκριμένος ορισμός από την ΚΕΔ, σε τέτοια ματς χρειάζεται τουλάχιστον ο ένας να είναι πιο έμπειρος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ 52-58 (12-8, 29-19, 43-38, 52-58)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάλλας, Κολοκοτρώνης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Ζ. Παρήμερος): Κολοκυθάς, Λίντας 3, Σοκορέλης, Στράτης 1, Γκίκας, Καραβάς 12(1), Γκέρμπι 6(1), Σέχου 1, Μαμαλιός 20, Φετόλλι 7, Αμπάτης, Μαλάι 2.
Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Χατζηπαυλίδης): Λάμψος 11, Δανόπουλος, Τουμασάτος 8, Μπακάλης, Μπραχιματάι, Γαλαζιούλας, Κάκα, Πουλάκος 8, Μιλπάνης, Φραγκιαδάκης, Μπένα 31, Μωραΐτης.