Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 72-52


Προφήτης και Ατρόμητος συναντήθηκαν σε επίπεδο γυναικών μετά από τέσσερα χρόνια και έπαιξαν ένα ωραίο και δυνατό ντέρμπι στο γεμάτο κλειστό των Καμινίων. Ο Προφήτης τελικά πήρε τη νίκη με 72-52 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο top-6.
Η ομάδα μας είχε το προβάδισμα σε όλο το ματς, όμως η νίκη δεν ήρθε εύκολα, καθώς ο Ατρόμητος, κυρίως χάρη στα τρίποντα δε μας επέτρεπε να ξεφύγουμε σε απόσταση ασφαλείας και η διαφορά άνοιξε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εξάλλου το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι, με δύναμη, πάθος, ένταση και τα κορίτσια των δύο ομάδων να προσφέρουν ωραίο θέαμα.
Λήδα Πολιτοπούλου και Μαρία Θεοδώρου ήταν εκείνες που έδωσαν τον τόνο και ξεχώρισαν για τον Προφήτη, πολύ καλή και η Μαχλά, όμως το σημαντικό είναι πως όλες οι παίκτριες των Φέξη-Παναγιωτόπουλου είχαν διάθεση και εμφανίστηκαν αποφασισμένες. Από πλευράς Ατρομήτου εξαιρετικές ήταν η Σδρένια και η Γιαννικάκη. Αρκετά καλή η διαιτησία των Σίμα και Κολίλα, με τον Ατρόμητο να παραπονιέται κυρίως για την αποβολή της Καραπατάκη από τον πρώτο με δύο τεχνικές ποινές στην ίδια φάση (δεν ακούσαμε τι ειπώθηκε ώστε να έχουμε άποψη).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 72-52 (14-10, 34-26, 52-42, 72-52)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σίμα, Κολίλας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Φέξης): Γραμματικού 8, Κοσκινά, Θεοδώρου 21, Μαχλά 6, Νικολαΐδου, Πολιτοπούλου 24(4), Σερέτη 2, Μαυράκη 8, Τζινλή 3, Πλώτα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Π. Καραγάνης): Καρρά 2, Καραπατάκη, Σανταμούρη 2, Μάλαμα 9(3), Παξινού, Σδρένια 14(2), Μπαρμπαλιά, Προέδρου 9(1), Γιαννικάκη 11(3), Μπουκουβάλα, Οικονομάκη 5.