Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ


Αγωνιστική κίνηση είχαμε το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες μας στο πινγκ-πονγκ.
Στον τελευταίο αγώνα της για τον όμιλό της στη Β' Εθνική Αττικής, η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε τον Α.Ο. Καρέα στην έδρα μας. Το τελικό σκορ ήταν 1-4, προσπάθησαν πολύ τα κορίτσια αλλά δεν τα κατάφεραν. Την μοναδική νίκη η Βάσια Παναγοπούλου. Αναλυτικά η εξέλιξη:
Παγάνη-Αθανασοπούλου 1-3
Μαυρίδη Α.-Σκαρώνη 0-3
Παναγοπούλου-Αποστολογιάννη 3-1
Παγάνη-Σκαρώνη 2-3
Παναγοπούλου-Αθανασοπούλου 0-3
Η αντρική ομάδα αγωνίστηκε το Σάββατο εκτός έδρας με το Ρουφ '80, μία ομάδα με νέα ταλαντούχα παιδιά. Οι αντίξοες συνθήκες των προηγούμενων ημερών (βλέπε αρρώστιες των παιχτών μας), δεν μας άφηναν περιθώρια για καλύτερη εμφάνιση και ήρθε η ήττα με 4-0. Αναλυτικά η εξέλιξη:
Κοσσίδας-Μαυρίδης 3-1
Στάφορντ-Κλαδάς 3-0
Χριστιανός-Βρανάς 3-0
Κοσσίδας-Κλαδάς 3-0
Την Κυριακή τίτλοι τέλους στην έδρα μας με την Χ.Α.Ν. ΑΘΗΝΩΝ. 
Νίκη με 4-0 για την φιλοξενούμενη ομάδα, η αλήθεια είναι πως δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Αναλυτικά η εξέλιξη:
Βρανάς-Μπουλμπασάκος 1-3
Μαυρίδης-Αλεξόπουλος 1-3
Κλαδάς-Μπελλής 1-3
Βρανάς-Αλεξόπουλος 0-3

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 23-24-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Εκπροσώπηση σε όλα τα αγωνίσματα θα έχει η ομάδα μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί στην πόλη της Καρδίτσας. Για το ομαδικό, η ομάδα μας κληρώθηκε στο Β’ όμιλο με επικεφαλής το Π.Κ.Δ. Ταύρου και τις Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας, ΟΑ Χανίων. Πολύ δύσκολη αποστολή αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσουν εμπειρίες τα κορίτσια μας. Στα διπλά Νέων Γυναικών θα αγωνιστούν οι Άννα Παγάνη/Χρυσαυγή Τσιλοπούλου (Π.Κ.Δ. Ταύρου), Βάσια Παναγοπούλου-Φαμπιόλα Νουρέ(Ε.Α.Λ.Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών) και στα μικτά Άννα Παγάνη/Ραφαήλ Δήμος (Π.Κ.Δ. Ταύρου), Βάσια Παναγοπούλου/Πέτρος Λιώτσης (Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου). Στην αποστολή θα είναι και η Αλεξάνδρα Μαυρίδη που θα αγωνιστεί στο ομαδικό και στο αγώνισμα του απλού όπου θα αγωνιστούν και οι Άννα Παγάνη, Βάσια Παναγοπούλου. Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι η αθλήτρια του Α.Ο. Φοίνικα Αγ. Σοφίας Χριστίνα Αθανασοπούλου, που θα βρίσκεται κοντά μας όλο το τριήμερο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!