Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Τα μπασκετικά τμήματα του Προφήτη ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για τη νέα και απαιτητική χρονιά που έχουν μπροστά τους, με την παρουσία τους στο ανοιχτό γήπεδο του λόφου να σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν. Την αρχή έκανε η γυναικεία ομάδα, με τις αθλήτριες την Δευτέρα το βράδυ να ανεβαίνουν στον Προφήτη, όπου μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και πολλά χαμόγελα παρέλαβαν το αθλητικό υλικό, έκαναν τεστ φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του γυμναστή Νάσου Σκληρού και στη συνέχεια έστησαν μια μικρή γιορτή με φαγητό και μουσική.

Το ίδιο όμορφο ήταν το κλίμα και την Τρίτη, με το ανοιχτό μας να υποδέχεται την αντρική ομάδα, που έκανε τα πρώτα της σουτάκια και στη συνέχεια το έριξε κι εκείνη στην "διατροφή". Με την ευκαιρία να αναφέρουμε τα νέα πρόσωπα στο τμήμα: Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κουτσουδάκη (20 - forward - ανήκε στον Πορφύρα και πέρυσι αγωνίστηκε στους δύο Ερμήδες, Αργυρούπολης και Πειραιά), Χριστόδουλο Κωστάκη (37 - center - από Ακαδημία Ηλιούπολης), Σπύρο Γκανή (35 - guard - από Ατρόμητο) και Θέμη Φωτόπουλο (17 - guard - από Ιωνικό). Ευχόμαστε στα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, όπως φυσικά και σε όλα τα παιδιά του τμήματος, να περάσουν μια όμορφη μπασκετική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι έφηβοι (με τον Γιάννη Σιδέρη) και οι παίδες (με τον Μάριο Χαραλαμπίδη), ενώ σταδιακά θα μπαίνουν στο χορό και τα υπόλοιπα τμήματα.