Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Με στόχο να διατηρήσει τη θέση του ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., το γυναικείο τμήμα μας προχωρά σε στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ρόστερ του. Ανακοινώνουμε λοιπόν σήμερα τις πρώτες τρεις αθλήτριες που εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας μας:

Η Χάνα Ιντ-Σαμπούν ήταν η πρώτη χρονικά μεταγραφή μας. Μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., πέρυσι αγωνίστηκε στον Πήγασο Κορυδαλλού, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Κυρίαρχους και Παγκράτι. Μπορεί να καλύψει με επιτυχία όλες τις θέσεις της περιφέρειας, είναι 28 ετών και με την ενέργεια και το δυναμισμό της αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κόουτς Σκληρού.

Από τη Θεσσαλονίκη μας έρχεται η Γεωργία Τσίτσου, που μετά την μόνιμη εγκαταστασή της στην πρωτεύουσα βρήκε και την μπασκετική της στέγη στον Προφήτη. Είναι επίσης 28 ετών και θα δώσει πολλές λύσεις μέσα στη ρακέτα. Τελευταία της ομάδα ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς και έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαχητές Πεύκων, Άρη και Ηρακλή.

Όχι ακριβώς μεταγραφή, αλλά επιστροφή για την Φανή Τζάρου. Η 27χρονη πάουερ φόργουορντ είχε αγωνιστεί ξανά στον Προφήτη την χρονιά της Α2 (2017-18). Έκτοτε απείχε από την αγωνιστική δράση, πλέον όμως επιστρέφει στα παρκέ για να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια. Πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική της αξία, πρόκειται για μια εξαιρετική κοπέλα, γι' αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την έχουμε και πάλι μαζί μας.

Καλώς ορίζουμε και τα τρία κορίτσια στην ομάδα μας, τους ευχόμαστε κάθε καλό και μια όμορφη αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.