Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α..

Μια πολύ όμορφη καινοτομία εντάσσει από φέτος στον προγραμματισμό των γυναικείων διοργανώσεών της η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Ο θεσμός του "super cup", ο αγώνας δηλαδή του πρωταθλητή με τον κυπελλούχο της προηγούμενης χρονιάς μπαίνει στο καλεντάρι της Ένωσής μας και για εμάς είναι ιδιαίτερα ευτυχής η συγκυρία που ο Προφήτης, ως κυπελλούχος, θα συμμετάσχει στον αγώνα αυτό. Αντίπαλος μάλιστα θα είναι ένα σωματείο με το οποίο μας συνδέουν πολύ φιλικοί δεσμοί, ο πρωταθλητής Πορφύρας.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό της Δραπετσώνας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και το σημαντικότερο στοιχείο της είναι πως θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου της ένωσής μας, Βαγγέλη Λυμπεράτου.
Με την ευκαιρία της ανάρτησης, ενημερώνουμε επίσης πως το τμήμα ολοκλήρωσε τη στελέχωση του ρόστερ του με πολλές και ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις. Αυτές θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τυπικά (όταν δηλαδή ανοίξει η πλατφόρμα της Ε.Ο.Κ.), καθώς πάγια θέση του συλλόγου μας είναι να μην ανακοινώνεται οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση αν δεν έχουν πρώτα πέσει οι υπογραφές.