Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΜΑΣ

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Προφήτη ολοκλήρωσε το σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα μας με ακόμα μεγαλύτερη παρουσία στα τραπέζια της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α..
Αυτονόητο είναι πως η επιτυχημένη συνεργασία με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας θα συνεχιστεί, με άξονα την ανάδειξη νέων αθλητών και αθλητριών, που θα αποκτήσουν εμπειρίες και θα πλαισιώσουν τις δύο ομάδες για τα επόμενα χρόνια.
Η γυναικεία μας ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα του Α' Τοπικού, αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από κορασίδες και παγκορασίδες. Ξεχωρίζει η επιστροφή της Βάσιας Παναγοπούλου, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη Βούλας, αλλά ουσιαστικά δεν έπαψε ποτέ να είναι κομμάτι του συλλόγου. Επίσης έρχεται από την Ολυμπιακό άλλη μία κορασίδα, η Θεώνη Συριγονάκη, ενώ στο ρόστερ παραμένουν η Πένυ και Αλεξάνδρα Μαυρίδη, η Νίκη Αρχοντοπούλου και η Μαρία-Χρυσάνθη Μπάγια. Με βάση λοιπόν τις ηλικίες των κοριτσιών, η ομάδα θα εκπροσωπηθεί και στα πρωταθλήματα κορασίδων και παγκορασίδων.
Στους άνδρες και τη Γ' Τοπική Κατηγορία ο Προφήτης θα έχει επίσης πολλά νέα παιδιά, τους Σταύρο Κλαδά, Μιχάλη Βοζίκη και Βαγγέλη Βρανά, οι οποίοι θα στελεχώσουν και την παιδική μας ομάδα που θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Στο ανδρικό θα έχουν την υποστήριξη και κάποιων πιο έμπειρων αθλητών: Του Δημήτρη Μαυρίδη, του Σίμωνα Κεχαγιά (μεταγραφή από τη Βέροια), του Διαμαντή Θεοδώρου και του σπουδαίου μας παλαίμαχου Γιώργου Πετρόχειλου.
Προπονητής εννοείται πως συνεχίζει ο Παναγιώτης Πετρής, από το έργο του οποίου υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση.
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα παιδιά. Είμαστε βέβαιοι πως το τμήμα θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και θα φανεί αντάξιο της βαριάς ιστορίας που κουβαλά.