Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την ίδια λογική και σε πολύ μεγάλο βαθμό με το ίδιο ρόστερ θα προχωρήσει και στην επόμενη χρονιά η ανδρική ομάδα μπάσκετ. Τα παιδιά εκεί έχουν φτιάξει ωραίο παρεάκι, που σε μεγάλο βαθμό θα μείνει ως έχει, αφού η πλειονότητα ανανέωσε τη συνεργασία της με το σύλλογο. Έτσι, ο Σάκης Γαζής και ο συνεργάτης του Απόστολος Σωμαράκης, θα συνεχίσουν να έχουν κάτω από τις οδηγίες τους, τους: Σωτήρη Αντωνίου, Χάρη Παπαστάμο, Χρήστο Μπόθο, Κλέβιν Λάζια, Χρήστο Τόμπρο, Γιώργο Γαζή, Αλέξανδρο Ξενικάκη, Μάριο Χαραλαμπίδη και Τέλη Χρυσάκη. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και ο Ανδρέας Ρουμάνι, που κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. 

Στον αντίποδα, τρία παιδιά που ήταν για χρόνια στην ομάδα δεν θα συνεχίσουν σε αυτήν. Ο Μάρκος Μακρινός, ο Γιάννης Μπουράνης και ο Γιώργος Μαυροδάκος αποχωρίζονται τα κυανέρυθρα μετά από πολύ καιρό και σπουδαία προσφορά. Ειδικά ο Μάρκος, που ήταν ο αρχηγός της ομάδας και τις περισσότερες χρονιές ο πρώτος της σκόρερ. Τους ευχαριστούμε και τους τρεις για όσα έδωσαν στην ομάδα και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια.

Προφανώς θα πραγματοποιηθούν και ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και τυπικά.