Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά θα βρει τον Προφήτη να έχει ξανά στο τιμόνι του τον Μάκη Ιωακειμίδη. Ο κόουτς ανανέωσε τη συνεργασία του με το σωματείο μας, και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για την ομάδα που θα παρουσιάσει στα γήπεδα του Πειραιά την σεζόν 2022-23. 
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση, από τη στιγμή που αμφότερες είχαν τη διάθεση να συνεχίσουν μαζί. Ο Μάκης Ιωακειμίδης είναι ένας άνθρωπος που ζει για το ποδόσφαιρο, απίστευτα εργασιομανής και με τεράστια δίψα για να πετύχει. Όλα αυτά τα απέδειξε και με το παραπάνω την πρώτη του χρονιά στο λόφο, όπου ο ίδιος βρήκε συνθήκες οι οποίες του επέτρεψαν να κάνει σωστά και με κέφι τη δουλειά του, προετοιμάζοντας το έδαφος για κάτι ακόμα καλύτερο, που όλοι ευελπιστούμε να έρθει.
Παρότι η περίοδος αυτή είναι σχετικά "νεκρή", το ποδοσφαιρικό μας τμήμα δουλεύει ακόμα με τις μηχανές στο φουλ. Οι προπονήσεις στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ. συνεχίζονται κανονικά, ενώ πρόκειται να γίνουν και αρκετά φιλικά. Μετά την ανανέωση με τον κόουτς, στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών και να γίνουν ορισμένες προσθήκες σε θέσεις που "πονούσε" η ομάδα.
Στη φωτογραφία του άρθρου ο Μάκης Ιωακειμίδης (στη μέση), μαζί με τον γενικό αρχηγό Νίκο Τσακουμάγκο και τον αντιπρόεδρο Λάμπρο Ψυχογιό, στα γραφεία του Α.Ο.Π.Η., λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.