Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 56-39


"Last dance" σήμερα για την Μένια Δροσωτάκη, που ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα της, αγωνιζόμενη για τελευταία φορά με τη φανέλα του Προφήτη. Η Μένια ήρθε στον Προφήτη πριν δέκα χρόνια, και έμελλε να μην φύγει ποτέ. Αγωνίστηκε με τα "κυανέρυθρα" συνολικά σε 216 αγώνες, σκοράροντας 1.712 πόντους, ενώ ευτύχησε να σηκώσει και δύο κούπες, ως αρχηγός της ομάδας, το πρωτάθλημα του 2017 και το κύπελλο του 2022. Η παρουσία της σημάδεψε μια πολύ πετυχημένη περίοδο για το τμήμα, η ίδια είχε πολυεπίπεδη προσφορά στο σωματείο και η αποχώρησή της από την ενεργό δράση σήμερα κλείνει έναν κύκλο. Την ευχαριστούμε για όλα, δεν την αποχαιρετούμε όμως, γιατί είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να αποτελεί ενεργό μέλος της οικογένειας του Προφήτη.
Η χρονιά ολοκληρώθηκε με νίκη για την ομάδα μας, που κατετάγη τρίτη στην κατηγορία. Είναι σαφές πως θα θέλαμε καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα, η σεζόν όμως θεωρείται πετυχημένη, καθώς ο σύλλογος κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο. Ήταν πάντως μια περίεργη χρονιά, με αλλαγή προπονητή, πολλά "πάνω" και "κάτω" στην απόδοσή μας, σε κάθε περίπτωση όμως με εξαιρετικό κλίμα στους κόλπους της ομάδας, αφού είχαμε τη χαρά να έχουμε στην ομάδα μας αθλήτριες που από άποψη χαρακτήρα ήταν "μία και μία", και φυσικά δεν έχουμε κανένα παράπονο από την προσπάθειά τους, άσχετα αν κάποιοι αγώνες φέτος "δε μας βγήκαν". Όπως και να έχει, το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων μας βρήκε με χαμόγελα, όπως φαίνεται στη φωτό στο τέλος της ανάρτησης.
Το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 κατέκτησε απολύτως δίκαια ο Πορφύρας. Τερμάτισε αήττητος, όντας καταφανώς η δυνατότερη ομάδα της κατηγορίας. Τους στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας και τους ευχόμαστε καλή πορεία στις εθνικές κατηγορίες.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 56-39 (19-7, 30-20, 43-26, 56-39)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηπώσης, Αλιμπέρτης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Σκληρός): Κολοβού, Δροσωτάκη, Μηνά 4, Μανουρά 2, Μούλτση 8(1), Κρίτσαλου 8, Στεφάνου Α.-Μ. 13, Γκίκα, Μικέλλη 3(1), Στεφάνου Κ. 18(1), Τσουμπρή.
Α.Ο.Ν.Α. (Κ. Κεφάλας): Δόνα 1, Ναβάρρο 14, Παπακωνσταντίνου Θ., Λαγού 6, Μπαλτατζή 4, Παπακωνσταντίνου Δ. 12, Κακέλη, Παπακωνσταντίνου Α., Αντωνιουδάκη, Νάση, Σαββίδου, Δημακίδου 2.