Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15-48


Φινάλε και στο πρωτάθλημα κορασίδων, με τον Πανιώνιο να παίρνει άνετη νίκη στο ανοιχτό μας με 15-48. Όπως στον αγώνα του πρώτου γύρου, έτσι και σήμερα, ο Προφήτης εγκλωβίστηκε στην πολύ καλή άμυνα του "Ιστορικού", ήταν άστοχος και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα.
Η ομάδα μας φέτος κατέβηκε στο πρωτάθλημα αποκλειστικά με παγκορασίδες, που όμως στάθηκαν στο ύψος τους και κατάφεραν να έχει και φέτος η ομάδα μας αξιοπρεπέστατη παρουσία στην δεύτερη κατηγορία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού: Το συγκεκριμένο τμήμα είναι ένα πραγματικό κόσμημα για τον σύλλογο, αφού τα κορίτσια μας παίρνουν άριστα από άποψη παρουσίας στις προπονήσεις, συμπεριφοράς (αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής) και προσπάθειας που καταβάλλουν στους αγώνες. Του χρόνου που θα είμαστε και σε ηλικιακή αντιστοιχία με τις υπόλοιπες ομάδες, σίγουρα θα έχουμε και περισσότερες νίκες (φέτος πετύχαμε τέσσερις), αν και επαναλαμβάνουμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοσκοπός. Μπράβο στις αθλήτριές μας και στους δύο προπονητές που είχαν φέτος την ευθύνη του τμήματος, τον Θανάση Μπούτα αρχικά και την Σεβίνα Κοντοδιού στη συνέχεια.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15-48 (2-15, 5-31, 12-36, 15-48)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μακρής
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Κοντοδιού): Γκίκα 1, Κούτρου, Κατσίμπρα, Μεσσάρη 2, Καλογήρου 2, Δουλάμη 8, Ζαγλάνη Τ., Ζαγλάνη Ν. 2.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Δενδρινός): Καμπισιούλη 11, Σκεντέρη Ε. 4, Θάνου, Στάκια 6, Πρωτόγερου 12, Ρόρρη 13(1), Γιαννοπούλου, Σκεντέρη Α. 2, Μασσέλου.