Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

O ΚΟΟΥΤΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με την ομάδα μας να τερματίζει στην έκτη θέση της Γ' Κατηγορίας Πειραιά. Με αφορμή την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο κόουτς Μάκης Ιωακειμίδης, έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς:
"Φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Βρήκε την ομάδα μας στην έκτη θέση με 27 βαθμούς. Μια σεζόν απαιτητική, με πολλές δυσκολίες και πολλές σημαντικές απουσίες σε κάθε αγώνα. Στόχος για φέτος ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να παίζει όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο και να φαινόμαστε πραγματικά ομάδα μέσα στο γήπεδο, όπως και να είμαστε μια ομάδα-οικογένεια. Αυτοί οι στόχοι πιστεύω ότι εκπληρώθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βαθμολογικά η ομάδα έκανε την καλύτερη συγκομιδή των τελευταίων χρόνων και μάλιστα σε 20 αγώνες. Εμείς που ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας, γνωρίζουμε ότι αν δεν υπήρχαν οι τόσες πολλές απουσίες, θα ήμασταν πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία. Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην διοίκηση, την ευχαριστώ προσωπικά και να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίχτες μας, που ήταν οι πρωταγωνιστές. Έχουν μπει οι βάσεις για κάτι ακόμη καλύτερο τη νέα σεζόν. Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις και θα γίνουν και κάποια φιλικά, στο επόμενο διάστημα."

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ένα σπουδαίο φιλικό θα δώσει η ποδοσφαιρική μας ομάδα αυτήν την Κυριακή. Θα μεταβεί στο νησί της Κύθνου, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Α.Π.Σ.. Ο αγώνας μάλιστα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό που θα αποσταλλεί στην Μαριούπολη. Η αποστολή του Προφήτη θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά το Σάββατο.