Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ
ΑΜΦΙΑΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 62-29


Ολοκληρώθηκε το παιδικό πρωτάθλημα, με φυσιολογική ήττα στην Αμφιάλη από την τοπική ομάδα, που βγήκε πρώτη στον όμιλο και θα διεκδικήσει την άνοδό της μέσω των μπαράζ. Ο Προφήτης αντιθέτως δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία. Τα παιδιά όμως το πάλεψαν όσο μπορούσαν και δεν υπάρχει κανένα παράπονο για την προσπάθειά τους. Μέσα στην χρονιά είχαμε πολλές ατυχίες (τραυματισμοί, κοβιντ), ενώ σε ορισμένα κρίσιμα παιχνίδια έπαιξε ρόλο και η διαιτησία. Φυσικά σε αυτές τις ηλικίες οι κατηγορίες έχουν ελάχιστη σημασία: Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των αθλητών μας, το ωραίο κλίμα και η μαζικότητα του τμήματος και η αγωνιστική βελτίωση των παικτών μας. Κάποια παιδιά εξάλλου ήδη ξεκίνησαν να μπαίνουν και στη διαδικασία της ανδρικής ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Αμφιάλης, όχι μόνο για την φετινή πορεία της, αλλά για την γενικότερη παρουσία της τα τελευταία χρόνια. Ο Στέφανος Λαρόζας έχει δημιουργήσει έναν πραγματικά σπουδαίο οργανισμό. Πολύ καλή χθες η διαιτησία της Φιλίππου και του Στιβαχτα.
ΑΜΦΙΑΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 62-29 (8-6, 25-14, 44-17, 62-29)
ΑΜΦΙΑΛΗ (Σ. Λαρόζας): Ζαχαρίου, Τσόρβας 12, Μπούτος 4, Πάττας 6(2), Κορκοτσελος 2, Τσολάκογλου 4, Κορτέσης 4, Διολέτης 6, Τσάκος, Κοντραφουρης 5, Ζέρβας 8, Γιαννιτσιώτης 11(1).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Σιδέρης): Μπουμπαλίκης, Νισιανάκης, Καλαμάρας 2, Χριστογλου, Σαρδέλλης, Κωστέκογλου, Γκέρμπι 3, Μπράβος 3, Δημόπουλος 8, Καρατάσιος 13, Γαζής, Σταματίου.