Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ

Σπουδαία εμπειρία για την ποδοσφαιρική μας ομάδα ήταν το φιλικό που έγινε στο νησί της Κύθνου με τον τοπικό Α.Π.Σ.. Ένα φιλικό που έγινε για καλό σκοπό, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό που στάλθηκαν στην δοκιμαζόμενη Μαριούπολη της Ουκρανίας.
Η ομάδα της Κύθνου φρόντισε ώστε να περάσουμε ένα υπέροχο διήμερο στο νησί. Δόθηκαν δύο αγώνες, ένας το Σάββατο με την Κ16 και ένας την Κυριακή με την ανδρική ομάδα, με τον Προφήτη να επικρατεί με 1-5. Τα τέρματα για τον Προφήτη πέτυχαν οι Ντύλη (2), Μπρέγκου, Αργυρόπουλος και Σκεντέρας, ενώ για την Κύθνο σκόραρε ο Δανιήλ. Ο σύλλογός μας πήγε στην Κύθνο με μεγάλη αποστολή, συνολικά 21 άτομα. Επικεφαλής ήταν ο αντιπρόεδρος Λάμπρος Ψυχογιός με τον γενικό αρχηγό Νίκο Τσακουμάγκο, προπονητής φυσικά ο Μάκης Ιωακειμίδης και οι ποδοσφαιριστές Κουιμτζής, Παντελάτος, Λιάκος, Κατίκογλου, Τρικαμηνάς, Κοντολέων, Μπρέγκου, Κορομπίλης, Αργυρούπουλος, Μαυρέλος, Καπουκίνης, Ρουσιώτης, Σκεντέρας, Μουσκάι, Ρεπανίδης, Λάζαρης, Εγκιάν, Τσαούλι.
Ο Προφήτης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Α.Π.Σ. Κύθνου. Ευχαριστούμε το φιλοπρόοδο σωματείο για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αλλά και καλή δύναμη στο τεράστιο αθλητικό και κοινωνικό έργο που επιτελούν στο πανέμορφο νησί τους.