Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4


Με την ψυχή στο στόμα ο Προφήτης κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Προμηθέα και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ένα ματς που η ομάδα μας σαφώς θα έπρεπε να είχε κερδίσει πιο εύκολα.
Δύο φορές κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ ο Προμηθέας. Άνοιξε το σκορ 20' με τον Κάπαρη και έκανε το 2-1 στο 50' με τον Τρίχα. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Σκεντέρας (από πάρε-βάλε του Χάιδου), ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-2 στο 54'. Ο Προφήτης στη συνέχεια πίεσε πάρα πολύ για να πετύχει το τρίτο του γκολ, όμως η ώρα περνούσε χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι που τη λύση έδωσε πέντε λεπτά πριν το τέλος ο μπακ Λεμπέσης, που με φοβερό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι "Γ" του τερματοφύλακα, λυτρώνοντας την ομάδα μας. Το τρίποντο κλείδωσε με το κοντινό σουτ του Ντύλη στις καθυστερήσεις, με τον Προφήτη έτσι να συνεχίζει την προσπάθεια του για μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην κατάταξη, ενώ σιγά-σιγά οδεύουμε προς τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Τέσσης, Βενιέρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 20' Κάπαρης, 50' Τρίχας - 39', 54' Σκεντέρας, 86' Λεμπέσης, 91' Ντύλη
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Νταντής, Γεωργίου, Χριστοφοράτος, Παγώνης, Σωτήρης, Τρίχας, Αρώνης, Σαλονικίδης, Κάπαρης, Γεωργίου, Μπάνος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Κοντολέων, Κορομπίλης, Λεμπέσης, Λάζαρης (54' Ράμαϊ), Τρικαμηνάς (80' Μελαχροινός), Λιάκος, Αργυρόπουλος, Εγκιάν, Σκεντέρας, Χάιδος, Παντελάτος (30' Ντύλη).