Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ 2-0

Παρά τις πολλές απουσίες, η ποδοσφαιρική μας ομάδα πέτυχε σήμερα ωραία νίκη στο Σ.Ε.Φ., με 2-0 επί της Άνω Νεάπολης. Ο Προφήτης, που είναι φανερά βελτιωμένος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, μετά το σημερινό αποτέλεσμα ουσιαστικά οριστικοποίησε το ότι θα τερματίσει ακριβώς στη μέση της φετινής κατάταξης (έκτος), δύο αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Σκόρερ και των δύο ο Κριστιάν Σκεντέρας, που στο 65' αξιοποίησε με κεφαλιά την σέντρα του Κούρτι, ενώ στις καθυστερήσεις με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μπράβο στους παίκτες μας και τον προπονητή Μάκη Ιωακειμίδη, που κάνουν πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια και παρά τις δυσκολίες, δίνουν πάντοτε τον καλύτερό τους εαυτό για τον σύλλογο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμπροπούλου (Δαφερέρας, Πουλόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 65', 91' Σκεντέρας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Μουσκάι, Λεμπέσης, Λάζαρης, Λιάκος, Βλάσσης, Κούρτι, Παντελάτος (90' Κουιμιτζής), Σκεντέρας, Μασρί (88' Κατίκογλου), Ντύλη (80' Δραγάτσης).
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Π. Μωραΐτης): Κουλικούρδης, Γκριτζάπης (46' Ανδρεάτος), Χάμος, Παπαδόπουλος Ν., Πάχος Ι., Πάχος Μ., Χάνας, Αχλαδιώτης, Κώστα, Παλαιολόγος (90' Μανδέκης), Παπαδόπουλος Η..