Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-4

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Προφήτη. Μετά από ωραία εμφάνιση, η ομάδα μας έκαμψε την αντίσταση της Δάφνης Ταμπουρίων με 1-4 στο γήπεδο της Χαραυγής.
Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο Γιώργος Χάιδος, που έβαλε τρία γκολ, έφτιαξε ακόμα ένα, ενώ με την κινητικότητά του ήταν ένας διαρκής πονοκέφαλος για την άμυνα της Δάφνης. Άνοιξε το σκορ στο 32', με ένα προσωπικό γκολ, αφού πήρε τη μπάλα και ξεπέρασε στο σπριντ τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Οι Ταμπουριώτες ισοφάρισαν λίγο αργότερα με τον Αληφραγκή (μετά από κόρνερ), αλλά ο Προφήτης πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν βγει το ημίχρονο, με τον Χάιδο να υποδέχεται την πολύ ωραία πάσα του Δημητρόπουλου και να τελειώνει ψύχραιμα τη φάση. Στο δεύτερο μέρος ο Προφήτης ήταν ακόμα καλύτερος και δεν άφησε περιθώρια στη Δάφνη. Το "διπλό" κλείδωσε στο 71', με τον Χάιδο αυτή τη φορά να γίνεται δημιουργός και τον Πετρέλλη να γράφει από κοντά το 1-3. Το 1-4 έδωσε ακόμα πιο πανηγυρικό τόνο στη νίκη του Προφήτη, με τον Χάιδο να γράφει χατ-τρικ, κάτι που είχαμε να δούμε από παίκτη μας επτά ολόκληρα χρόνια. Τελευταίος που το είχε πετύχει ήταν ο Ηλίας Σταματέλλος, στο 7-1 επί του Χατζηκυριακείου για το κύπελλο, τον Σεπτέμβριο του '13.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη νίκη και την προσπάθεια, ήταν ένα αποτέλεσμα που το είχαμε ανάγκη και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους και ελπίζουμε να είναι η αρχή για την περαιτέρω αγωνιστική μας άνοδο.
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βουτσάς (Ιωαννίδης, Καρανικολάου)
ΣΚΟΡΕΡ: 37' Αληφραγκής - 32', 44', 80' Χάιδος, 71' Πετρέλλης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 82' Τομαής
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. (Ν. Βιτάλης): Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης (77' Τομαής), Χουριέτ, Παγώνης (86' Γκάρας), Γεροντάκης, Αναστάσης, Χατζηκωσταράς, Κοντός (58' Πρασσάς), Αληφραγκής, Μυρλίδης, Γκόβας (58' Παναγιωτόπουλος).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Παλούτσα, Μουσκάι, Παντελάτος, Τρικαμηνάς, Αναστασίου, Λιάκος, Ράμαϊ, Δημητρόπουλος (89' Σάλπας), Μπούσδος (52' Πετρέλλης), Χάιδος (87' Ζεππάτος), Σκαρμούτσος (78' Θεοφάνους).