Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ!

Καλό μήνα με μια σπουδαία είδηση. Εδώ και περίπου δέκα μέρες, έχουν ξεκινήσει εργασίες πλήρους ανακατασκευής στο κλειστό Καμινίων. Κάτι που περιμέναμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, φαίνεται, επιτέλους, να γίνεται πραγματικότητα.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχουμε από τον Ο.Π.Α.Ν., όλα σχεδόν θα αλλάξουν στο πολύπαθο κλειστό. Θα μπει ξύλινο παρκέ, θα αντικατασταθεί η οροφή, θα έρθει καινούργια κερκίδα (η παλιά έχει ήδη φύγει), θα γίνουν βελτιώσεις στα αποδυτήρια και τους βοηθητικούς χώρους και πολλά ακόμα. Με δυο λόγια, τίποτα δε θα θυμίζει το καταθλιπτικό κλειστό, που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει και τα Καμίνια θα αποκτήσουν πλέον την όψη ενός σύγχρονου γηπέδου.
Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει πως το κλειστό θα παραδοθεί στις ομάδες τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε οι προπονήσεις θα γίνονται στο μπαλόνι του Σ.Ε.Φ. (σε ώρες που έχει μισθώσει ο Δήμος), ενώ οι εντός έδρας αγώνες όσων τμημάτων έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις (στα πλέι-οφ και πλέι-άουτ της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.), θα πραγματοποιούνται στο "Σαλπέας".
Ευχή μας από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Λίγους μήνες υπομονή ακόμη από όλους μας, και οι αθλητές των τεσσάρων ομάδων, που τόσα έχουν υπομείνει όλα αυτά τα χρόνια, θα έχουν επιτέλους το γήπεδο που τους αξίζει.
Από το blog θα υπάρχει συχνή ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων. Μείνετε συντονισμένοι!