Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Α.Ο.Ν.Α.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 57-50

Δεύτερη ήττα και από τον Α.Ο.Ν.Α. για τον Προφήτη, που με 0-4 στα πλέι-οφ τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.
Για ένα ακόμα ματς ο Προφήτης πλήρωσε την έλλειψη επιθετικών λύσεων στο τέλος. Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα μας πέτυχε μόλις τέσσερις πόντους, κι έτσι ένα ματς που έδειχνε να το ελέγχει (προηγήθηκε μέχρι και επτά πόντους στα μισά του τρίτου δεκάλεπτου), εντέλει κατέληξε στον αντίπαλο.
Η τριάδα των Χατζόγλου-Τσουκαλά-Ιακωβίδου ήταν εξαιρετική για τις νικήτριες, κι έτσι δε φάνηκε η απουσία της Γεβοντιάν, ενώ από την πλευρά του Προφήτη σπουδαία ήταν η Τσελεπίδου και πάλεψε η Τηλεμάχου. Άριστη η διαιτησία των Ιορδανίδη, Καρύκα, Τζιμινίδη.
Για τον Προφήτη κλείνει κάπου εδώ μια πολύ περίεργη χρονιά. Η ομάδα μας μέσα στη χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, έδειχνε όμως ικανή να κερδίσει έστω τη συμμετοχή στους τελικούς. Κάτι που όμως αποδείχτηκε ανέφικτο, αφού στα πλέι-οφ ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2 κατέκτησε δίκαια ο Φοίνικας, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα και είχε την σταθερότερη απόδοση μέσα στη σεζόν.
A.Ο.Ν.Α.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 57-50 (17-15, 29-25, 45-46, 57-50)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιορδανίδης, Καρύκας, Τζιμινίδης
Α.Ο.Ν.Α. (Α. Πέρρος): Αργυροπούλου 7(1), Ιακωβίδου 10(2), Ναβάρρο 2, Κατσαρέα 4(1), Τσουκαλά 13, Χατζόγλου 17(1), Παπακωνσταντίνου Δ. 1, Αντωνιουδάκη, Παπακωνσταντίνου Α. 3.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 15, Τηλεμάχου 10, Ζαφείρη 4, Κρίτσαλου 3, Κομνηνέλλη, Παπαδοπούλου 2, Γουλουμή, Δαρζέντα 4, Τσελεπίδου 12, Γιαννοπούλου.