Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 86-64

Πολύ δύσκολο βράδυ για τον Προφήτη σήμερα στο "Εθνικής Αντιστάσεως". Ο Αετός δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση στην αναμέτρηση, την οποία κέρδισε με το ευρύ 86-64.
Δυο ταχύτητες πάνω από τον τραγικό Προφήτη οι γηπεδούχοι, στρίμωξαν από το πρώτο λεπτό τους ζαλισμένους αντιπάλους τους στα σχοινιά, σφυροκοπώντας τους ανελέητα.  Χωρίς καμία διάθεση να παίξουν άμυνα, οι "κυανέρυθροι" δέχτηκαν 32 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και πήγαν στο ημίχρονο με το πολύ βαρύ 52-23 στην πλάτη. Το ματς ήταν φυσικά παράσταση για ένα ρόλο, με τους παίκτες του Αετού να έχουν ψυχολογία και να βάζουν τα πάντα, σε αντίθεση με αυτούς του Προφήτη, που δεν έκαναν τίποτα σωστά, σε καμία από τις δύο πλευρές του γηπέδου. Το σκορ της ανάπαυλας μετέτρεψε φυσικά το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία. Ο Προφήτης τουλάχιστον δεν άφησε τη διαφορά να ξεφύγει περισσότερο και εντέλει μάλλον θα πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι (με βάση την εικόνα των δύο ομάδων) που η τελική διαφορά ήταν "μόνο" 22 πόντοι, και το σημερινό παιχνίδι δεν μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ...
Ο Κοζομπόλης μπήκε με απίστευτη ενέργεια στο ματς και ήταν αυτός που έδωσε πρώτος σκορ και ενθουσιασμό στην ομάδα του. Από κοντά του και οι Μπακάλης, Κιφοκέρης, χωρίς φυσικά να υστερήσει κάποιος από το συγκρότημα του Σταυρακόπουλου. Από τον Προφήτη δικαιολόγησαν την παρουσία τους μόνο ο Πατμανίδης του πρώτου ημιχρόνου και ο Αντωνίου του δευτέρου. Η ίδια η εξέλιξη του αγώνα έκανε πολύ εύκολο το έργο των Τζιμινίδη και Νάκου.
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 86-64 (32-10, 52-23, 69-38, 86-64)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζιμινίδης, Νάκος
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. (Τ. Σταυρακόπουλος): Βιδάλης 6, Κουτρόπουλος 4, Σωτηρόπουλος 12(2), Ρούσης, Μπακάλης 18(3), Βασδέκης, Κοζομπόλης 20, Καραϊσκάκης, Δημητρακόπουλος 6, Μηνάς 3, Κιφοκέρης 10, Προμπονάς 7.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Μιχαλακάκος): Μαυροδάκος, Ρουσουνέλος, Μπουράνης 3, Πατμανίδης 10(2), Τόμπρος 5, Τόλιας 3, Μακρινός 12(2), Αντωνίου 17(2), Αλεβιζάκης 1, Σκαντζής 5(1), Παπαστάμος 8(1), Στρατιδάκης.