Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Ούτε από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Νικαίας μπόρεσε να αποκομίσει κάτι ο Προφήτης. Η ομάδα μας συνέχισε το πολύ αρνητικό της σερί, αφού αυτήν ήταν η ενδέκατη συνεχόμενη ήττα, με τον τελευταίο μας βαθμό να χρονολογείται στις 6 Ιανουαρίου...
Σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους νικητές ο Φλαμπούρης στο 14' και στο 68'. Ο Προφήτης ήταν κάπως καλύτερος σε σχέση με άλλα παιχνίδια, είχε όμως ξανά μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη και παρότι στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε μια διάθεση να φτάσει κοντά στην αντίπαλη περιοχή, δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια κλασσική ευκαιρία. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αστέρας βγήκε από τη ζώνη των πλέι-άουτ, ενώ ο Προφήτης δεν έχει παρά μόνο μαθηματικές (και όχι ουσιαστικές) ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζέρβας (Φωτιάδης, Τσονοπούλου)
ΣΚΟΡΕΡ: 14', 68' Φλαμπούρης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. (Α. Σκανάτοβιτς):  Μπαρλαγιάννης, Ανδριανόπουλος (64' Κατσουμπής), Κανταρτζόπουλος, Υφαντίδης, Μπουρογιαννόπουλος, Τσελίκα (81' Μανώλας), Βελαλόπουλος (65' Ψυχίδης), Φλαμπούρης, Σωπιάδης, Λαλάι (85' Λέκκα), Μαγκώνης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Κυράτσης (61' Αθανασίου), Λάζαρης, Αναστασίου, Ραμάι, Στραφιώτης, Κλάδης (46' Σάλπας, 75' Παλούτσα), Μασρί, Τσάδαρης, Βυρόπουλος, Ντανάκας, Αλλαϊμπέι (46' Κάσο).