Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΙ

Ξεκινούν το Σάββατο τα τουρνουά παμπαίδων και μίνι αγοριών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., στα οποία ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί με τα αντίστοιχα τμήματα. 
Οι παμπαίδες του κόουτς Διαλυνά τοποθετήθηκαν στον 3ο όμιλο και θα αγωνιστούν με τον Ατρόμητο, τον Άρη Νικαίας, τον Παννεαπολικό, τον Πορφύρα, την Προοδευτική, τον Ρέντη και τον Πήγασο Κορ., που θα είναι και ο πρώτος μας αντίπαλος, το Σάββατο και ώρα 18:00 στο λόφο. Εδώ θα σχηματιστεί ομάδα που θα αποτελείται κατά βάση από τους γεννημένους το 2003. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά εδώ.
Το τμήμα μίνι του κόουτς Παπαρίζου βρίσκεται στον 2ο όμιλο και οι αντίπαλοί του είναι: Φοίνικας Πειρ., Άρης Νικαίας, Ρέντης, Πορφύρας, Αίγινα, Πειραϊκός, Καλλιθέα, Ερμής Πειρ. και Διογένης. Στον πρώτο μας αγώνα φιλοξενούμαστε από τον Ρέντη με ώρα έναρξης 11:30. Εδώ η ομάδα θα αποτελείται από αθλητές γεννημένους το 2005 και νεότερους. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά εδώ.
Στόχος φυσικά σε αυτές τις διοργανώσεις είναι η απόκτηση εμπειριών και η ευχαρίστηση που προσφέρουν οι επίσημοι αγώνες, μέσα από το κίνητρο που προσφέρουν στους αθλητές. Οι νίκες και τα αποτελέσματα σίγουρα έχουν κι αυτά τη σημασία τους, περνάνε όμως σε δεύτερη μοίρα.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας και μακάρι να γίνουν πολλά όμορφα παιχνίδια.