Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η συμμετοχή της γυναικείας μας ομάδας φέτος στην Α2 Εθνική Κατηγορία δημιούργησε πολύ αυξημένες απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα. Ο σύλλογος έχει τη χαρά και την τιμή να έχει για "συμπαίκτες" του δύο εταιρίες, πολύ γνωστές στον Πειραιά, που διαφημίζονται στη φανέλα του Προφήτη και παρείχαν σπουδαία υλική βοήθεια προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.



Ξεκινάμε -λόγω παλαιότητας- με τον πιο πιστό και συνεπή φίλο μας τα τελευταία χρόνια. Το αρωματοπωλείο "Maison de la perfumerie" είναι για τρίτη χρονιά δίπλα μας και φέτος έκανε μια πολύ σπουδαία κίνηση: Κάλυψε εξ' όλοκλήρου τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής στην Κω για τον αγώνα που θα δώσουμε εκεί τον Ιανουάριο. Το κατάστημα του Πειραιά βρίσκεται στην οδό Κουντουριώτου 155-157 και είναι γνωστό σε όλους μας για την τεράστια ποικιλία των αρωμάτων του, αλλά και για τις πολύ χαμηλές τιμές. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας από τα "Maison de la perfumerie", όχι μόνο για φέτος, αλλά για όλα αυτά τα χρόνια.


Το "Darling" είναι αυτό που διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας μας. Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αποτελεί ένα πιο γνωστά στέκια του Πειραιά. Σε έναν χώρο με υπέροχη αισθητική, στην Δραγάτση 8, είναι ένα all day bar, ιδανικό για καφέ, φαγητό ή ποτό. Και φυσικά πάντα με πολύ μπασκετόκοσμο. Ευχαριστούμε θερμά το "Darling" και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα, έναν άνθρωπο με ανυπολόγιστη προσφορά στο χώρο του μπάσκετ, που ανταποκρίθηκε αμέσως και με χαρά στην πρότασή μας.