Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0

Σε πτωτική πορεία η ποδοσφαιρική ομάδα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον Πανφαληρικό και μετά από οκτώ αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη και με μόλις τέσσερις βαθμούς.
Δίκαιη η επικράτηση του Πανφαληρικού, που έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε ο Τσιάκαλος στο 30' με απ' αυθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ τα άλλα δύο γκολ μπήκαν μέσα σε τρία λεπτά. Στο 68' ο Μπλέραντ με εκτέλεση πέναλτι (η ανατροπή έγινε μάλλον εκτός περιοχής) διπλασίασε για να κάνει το 3-0 με πλασέ στην αντεπίθεση ο Άγκο στο 71'. Ο Προφήτης ήταν και πάλι αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και θα μπορούσε είτε να προηγηθεί (Φώσκολος) είτε να ισοφαρίσει (Κάσο) όμως σε όλες τις περιπτώσεις οι ευκαιρίες σπαταλήθηκαν. Η ομάδα μας ταλαιπωρείται από πάρα πολλές απουσίες βασικών μέχρι πρότινος παικτών, για διάφορους λόγους, κι έτσι έχει χάσει τη συνοχή της. Σίγουρα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ελπίζουμε με την επιστροφή των τραυματιών και με τη δουλειά στο γήπεδο (γιατί η αλήθεια είναι πως τα παιδιά και ο κόουτς κάνουν προσπάθεια) να έρθει και η βελτίωση.
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ποτόγλου (Παχωπός, Κωνσταντόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 30' Τσιάκαλος, 68' (πεν.) Μπλέραντ, 71' Άγκο
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (Π. Κοζακόπουλος): Χαραλαμπίδης, Δαγκλής, Ρεϊσόπουλος, Γκότσης (46' Ευαγγέλου), Μπλέραντ, Σουράνης, Κοσμάς (60' Άγκο), Τσιάκαλος, (81' Δημητρούλης), Μαυρίκος, Άγγος, Λάμα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Αθανασίου, Στεφανίδης (67' Κλάδης), Αλλαϊμπέι, Λαμπρινός, Τσάδαρης, Χατζησταύρου Π. (78' Χότζα), Κάσο, Λάζαρης, Μασρί (46' Χατζησταύρου Ζ.), Φώσκολος, Περπερίδης.