Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 5-0

Απαράδεκτο για ομάδα που ανεβαίνει κατηγορία να έχει αυτήν την εικόνα και να φέρνει αυτό το αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Καμία δικαιολογία, ούτε το γεγονός ότι ήμασταν βαθμολογικά αδιάφοροι μπορεί να μετριάσει τα συναισθήματά μας για την χθεσινή πεντάρα και την άθλια παρουσία μας στο "Νικολαΐδης". Οι παίκτες του Προφήτη δε σεβάστηκαν πρώτα απ' όλα τους εαυτούς τους και τον πολύ μεγάλο φετινό τους κόπο και "μουντζούρωσαν" τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου. Όσο χαρούμενοι ήμασταν την προηγούμενη εβδομάδα που οριστικοποιήθηκε η άνοδος, άλλο τόσο χαλαστήκαμε χθες. Κρίμα.
Τέλος πάντων, ας προσπαθήσουμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας για να κάνουμε την κριτική της σεζόν, όπως σας είχαμε υποσχεθεί. Ο Προφήτης επέστρεψε στη Β' Κατηγορία, παίρνοντας μια πολύ άξια άνοδο, καθώς στο πιο μεγάλο κομμάτι της σεζόν έπαιξε καλή μπάλα και έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε, έχοντας μια πολύ νεανική ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε και το πρωτάθλημα, αλλά κόστισαν οι γκέλες σε κάποια θεωρητικά "εύκολα" ματς, ενώ π.χ. τον Πειραϊκό που βγήκε πρώτος τον κερδίσαμε δύο φορές. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόουτς Μάκη Τασιούλα που εργάστηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά έβαλε την αγάπη του για το σύλλογο πάνω απ' όλα και έφερε αυτήν την πολύ σημαντική επιτυχία, ενώ πολλά μπράβο αξίζουν και στους ανθρώπους που "ετρεξαν" διοικητικά το τμήμα (Λεκάκης, Κατσαμάς, Σκηνιώτης, Αλλαϊμπέι). Ελπίζουμε η ομάδα αυτή να έχει συνέχεια και του χρόνου να τα καταφέρουμε εξίσου καλά.
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 5-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φιλακούρης (Γεωργακόπουλος, Βογιατζιδάκη)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Χατζηκωστής, 23' Πλάκας, 29' Μπόγρης, 65' Ιωαννίδης, 75' Λύρος
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Αντωνιάδης, Κριμίλης, Παλαιολόγος (76' Ιωαννίδης Π.), Πλάκας, Καρνάτος, Χατζηκωστής, Συναδινός, Δημητρίου, Λύρος, Μπόγρης (67' Δεληαντωνίου), Ευτυχίδης (61' Ιωαννίδης Σ.).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Παλυβός, Κλάδης, Πατριώτης (15' Σκαλιτόπουλος), Φραντζέσκος, Φεϊζάι, Σελίμης, Κλάπης, Φώσκολος, Μπόσμος (60' Μασρί), Καλλινικίδης (67' Φιλιππάκος), Τίκας.