Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

H ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και σας χρωστάμε τον απολογισμό των όσων είδαμε φέτος στα πλαστικά γήπεδα του Πειραιά. Έναν απολογισμό που φέτος γράφουμε με ευχαρίστηση, γιατί η πορεία της ομάδας δικαίωσε στο ακέραιο τις προσδοκίες μας.
Μετά την τραυματική σεζόν 2014-15, με τα επεισόδια, τις τιμωρίες και εντέλει τον υποβιβασμό, ο Προφήτης εκ των πραγμάτων έπρεπε να κάνει μια νέα άρχη, προκειμένου να μπει η ομάδα στις σωστές βάσεις. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ρόστερ σχεδόν αποκλειστικά από νέα παιδιά, προερχόμενα από το εφηβικό μας τμήμα. Αγωνιστικά ήταν αυτό που λέμε "κάθε αρχή και δύσκολη", όμως ο Προφήτης κατάφερε να προσαρμοστεί σιγά-σιγά στα δεδομένα της κατηγορίας, και με τους ποδοσφαιριστές αγώνα με τον αγώνα να αποκτούν όλο και περισσότερες εμπειρίες, είδαμε την ομάδα να μεταμορφώνεται, να ανεβαίνει συνεχώς θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και μάλιστα να εξασφαλίζει "από το πουθενά" μια θέση στα μπαράζ της ανόδου. Εκεί βέβαια πήγαμε χωρίς ουσιαστικές ελπίδες, όμως και μόνο η συμμετοχή μας σημαίνει πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση το "στοίχημα" κερδήθηκε, η ομάδα κατάφερε να "αναρρώσει" και πλέον βλέπει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία, από τη στιγμή που θεωρείται πως τα παιδιά που φέτος σήκωσαν το βάρος θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας, όπως αναμένεται να συμβεί και με τον κόουτς Μάκη Τασιούλα, που με τη δουλειά και το μεράκι του αποδεικνύει καθημερινά την αστείρευτη αγάπη που έχει για το σωματείο. Και κάτι ακόμα. Κάθε εβδομάδα η συμπεριφορά των αθλητών μας ήταν υποδειγματική και σε όποιο γήπεδο πηγαίναμε ακούγαμε τα καλύτερα λόγια. Ένα ακόμα παράσημο για τους ανθρώπους του τμήματος και ειδικά τους κ. Λεκάκη, Κατσαμά, Σκηνιώτη, Αλλαϊμπέι, που σήκωσαν το διοικητικό βάρος για φέτος. Πολλά μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Προφήτης θα δώσει το παρών στο καθιερωμένο τουρνουά των Νέων Δραπετσώνας. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόουτς Τασιούλα να αρχίσει να κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σε εγρήγορση, μέσα από μια σειρά αγώνων που είναι "σαν επίσημοι". Στο τουρνουά μετέχουν οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Εμείς είμαστε μαζί με ΑΣ Ποντίων, Αστέρα Κερ. και Νέους Ευγένειας. Τη Δευτέρα στις 17:30, στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά, θα αντιμετωπίσουμε τους Πόντιους. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας και προσωπικά τον κ. Χρόνη Ταουξή που μας έκαναν την τιμή να μας προσκαλέσουν και αυτή τη χρονιά.