Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-3

Η νίκη μας στο Μοσχάτο επί του Πολυκράτη, σε συνδυασμό με το 1-1 της Δάφνης με τον Πυθαγόρα, έφερε τον Προφήτη στην έβδομη θέση και του έδωσε μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου, κάτι που λίγο καιρό πριν έμοιαζε αδιανόητο!
Παρά την ψυχρολουσία με το γκολ του Σάσσαρη στην αντεπίθεση μόλις στο 5', ο Προφήτης δεν πτοήθηκε και με σωστή αντίδραση πέτυχε τρία γκολ μέσα σε ένα ημίωρο, καθαρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο. Γεωργακάκος, Αλλαϊμπέι και Σελίμης σκόραραν με σουτ από το ύψος της περιοχής, με το ένα γκολ να είναι πιο όμορφο από το άλλο. Στο δεύτερο μέρος το μυαλό μας ήταν περισσότερο στο "Νικολαΐδης" και τον αγώνα της Δάφνης. Ο Πολυκράτης μείωσε με τον Αργείτη, ενώ ο Προφήτης δεν κατάφερε να βρει άλλο γκολ, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κυρίως με τον Κλάδη. Έτσι το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα μας να μπαίνει την τελευταία στιγμή στα μπαράζ της ανόδου.
Η συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ συνιστά από μόνη της τεράστια επιτυχία, όποια και να είναι η κατάληξη. Η αλήθεια είναι οτι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, από τη στιγμή που ξεκινάμε με βαθμολογικό μειονέκτημα, απέναντι σε τρεις ομάδες που στη διάρκεια του πρωταθλήματος έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατές. Ο Προφήτης πάντως έχει δύο λόγους να αισιοδοξεί: Την εξαιρετική του φόρμα (δύο μήνες αήττητος), αλλά και τον ενθουσιασμό που υπάρχει μεταξύ των παικτών. Σε κάθε περίπτωση τα τρία αυτά παιχνίδια θα αποτελέσουν μια πολύ σημαντική αγωνιστική εμπειρία για τα νέα παιδιά μας.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παγουρτζής (Στεργίου, Δαφερέρας)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Σάσσαρης, 67' Αργείτης - 12' Γεωργακάκος, 26' Αλλαϊμπέι Φ., 35' Σελίμης
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Μαυρόπουλος, Καρασαββίδης, Χατζηγεωργίου, Ρούσσος, Λιάτσης, Χατζηλίας, Καραλής (68' Ευαγγελίδης), Τσούλος (58' Σινιάρης), Δημητρακαρέας (75' Ιωαννίδης), Σάσσαρης, Αργείτης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Γιδόπουλος, Τσάδαρης Α., Κλάπης (68' Στεφανίδης), Σελίμης, Κλάδης (85' Σάλπας), Γεωργακάκος, Μασρί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ:
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
ΑΓΩΝΕΣ
ΤΕΡΜ.
1.
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.
3
-
-
2.
  ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ
2
-
-
3.
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.
1
-
-
4.
  ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
0
-
-

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ολυμπιακός Περ.
-
Ολυμπιακός Κερ.
.....
Άνω Νεάπολη
-
Προφήτης Ηλίας
.....
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ
Ολυμπιακός Περ.
-
'Ανω Νεάπολη
.....
Ολυμπιακός Κερ.
-
Προφήτης Ηλίας
.....
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ
Προφήτης Ηλίας
-
Ολυμπιακός Περ.
.....
'Ανω Νεάπολη
-
Ολυμπιακός Κερ.
.....

Επισημαίνουμε ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.