Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Σ.ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Χάρη σε ένα γκολ του Ανδρέα Τσάδαρη στο 41' ο Προφήτης νίκησε τους Κωφούς στο ΣΕΦ (ως τυπικά φιλοξενούμενος) με 0-1 και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για είσοδο στα μπαράζ.
Η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό και φάνηκε από την αρχή ότι θα πήγαινε στο "μισό" γκολ. Τα λάθη στο κέντρο ήταν πολλά, οι καλές ενέργειες μετρημένες και η φάση του 41' ήταν ουσιαστικά και η πρώτη ευκαιρία του ματς, με τον Τσάδαρη να παίρνει το "ριμπάουντ" από την απόκρουση του Γκρούμιτς στο μακρινό σουτ του Κλάπη και από κοντά να ανοίγει (αλλά και να κλείνει όπως αποδείχτηκε) το σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Κωφοί είχαν μια καλή στιγμή αλλά ο Ρέθη τελείωσε τη φάση πολύ άσχημα, ενώ πιο μετά και ο Τσάτση ανησύχησε την άμυνα μας αλλά κι αυτός δεν πλάσαρε σωστά. Ο Προφήτης, που σποραδικά επίσης απειλούσε αλλά πάντα τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια, βρήκε χώρους (κυρίως από τα πλάγια) στο τελευταίο τέταρτο, όμως σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ο Κλάδης δεν κατάφερε να σκοράρει. Πάντως αμυντικά η ομάδα λειτούργησε και πάλι εξαιρετικά (δεύτερο σερί ματς που δεν δεχόμαστε γκολ, αλλά και τέταρτο στα τελευταία πέντε), με την τετράδα μας να έχει πολύ καλή συνεργασία, τους Σελίμη-Τσάδαρη στο κέντρο να δίνουν πολλά τρεξίματα και βέβαια τον Σπαχίου να βγάζει σιγουριά, παίζοντας πολλές φορές και το ρόλο του λίμπερο.
Έτσι ο Προφήτης πλησίασε τη Δάφνη στους τρεις βαθμούς και αν στα δύο ματς που απομένουν κάνει το απόλυτο, μπορεί να ελπίζει ότι θα προλάβει το τρένο των πλέι-οφ.
Α.Σ.ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βουτσάς (Πετρίδης, Μανής)
ΣΚΟΡΕΡ: 41' Τσάδαρης Α
Α.Σ.ΚΩΦΩΝ: Γκρούμιτς, Αλιάι, Τρικαμηνάς (74' Γιασιάς), Τσάτση, Κούβαρης, Μητρόπουλος, Ρέθη (86' Κανάκης), Τρακάκης, Ιωακειμίδης, Λέκα, Μελλές (46' Κορομπύλης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Γιδόπουλος, Τσάδαρης Α. (90' Αβραδές), Μανωλάκος (78' Κλάδης), Σελίμης, Μασρί, Γεωργακάκος (70' Σκαλιτόπουλος), Κλάπης.