Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ. 1-0

Πρώτη νίκη για τον Προφήτη, που με το 1-0 επί του Ατρομήτου στο ΣΕΦ ξέφυγε από την τελευταία θέση και γέμισε τα πνευμόνια του με οξυγόνο.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από πολύ νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Άγγο να προλαβαίνει τον Βέγκο στην έξοδο και να περνάει τη μπάλα από πάνω του για το 1-0. Η νίκη βέβαια δεν ήρθε χωρίς άγχος για τον Προφήτη, που υπήρχαν περιπτώσεις που κινδύνεψε σοβαρά, κατάφερε όμως να προστατεύσει το υπέρ του σκορ. Σε δύο φάσεις ο Τσάδαρης με εκπληκτικά τάκλιν πήρε τη μπουκιά απ' το στόμα του Σαμπάνη, που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ενώ λίγα λεπτά πριν το τέλος ο Σπαχίου με φοβερή εκτίναξη στη δεξιά του γωνία έδιωξε το κοντινό σουτ του Χατζησταύρου. Η ομάδα μας είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με τα χαφ και τους επιθετικούς να είναι πολύ κινητικοί και να δημιουργούν πέρα από το γκολ και άλλες φάσεις (με πιο χαρακτηριστική το τετ-α-τετ του Μασρί), που όμως δεν μετατράπηκαν σε γκολ. Στο β' η απόδοσή μας "έκατσε" και δεν ήμασταν σχεδόν καθόλου απειλητικοί, τουλάχιστον όμως η άμυνά μας λειτουργούσε καλά, και έστω και την τελευταία στιγμή τα λάθη διορθώνονταν.
Ο Προφήτης λοιπόν βρήκε -επιτέλους- αυτό που τόσο καιρό έψαχνε, και σίγουρα δικαιούταν και πολύ νωρίτερα. Έτσι πλέον με διαφορετική ψυχολογία, πηγαίνει για το επόμενο, σημαντικό όσο και δύσκολο, εκτός έδρας ματς με τον Παννεαπολικό.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φουρναράκης (Μπεσίρης, Τσουκαράς)
ΣΚΟΡΕΡ: 7' Άγγος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Μανσούρ, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Γεωργακάκος (65' Τσάκωνας, 76' λ.τ. Λίτσης), Άγγος, Μασρί, Γκούρι, Τσιριγώτης, Κίσσας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Βέγκος, Γιαννιώτης (50' Φραντζέσκος), Κυριακουλάκος, Κλοκούζας, Γιαννόπουλος, Θεοδωρακάκης (70' Φωτάκης), Σταλμπουτζής, Καψάλας (57' Χατζησταύρου), Βλαντής, Σαμπάνης, Κολέτσι.