Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκκίνηση στη σεζόν και για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που τη Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις και χθες Πέμπτη έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα, εναντίον των Νέων Ευγένειας στο γήπεδο της Χαραυγής. Παρά την ήττα με 2-1 οι Προφητηλιώτες άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις, ειδικά στο α' μέρος, παρότι αντιμετώπιζαν μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα, που ξεκίνησε προετοιμασία αρκετά νωρίτερα: Η Ευγένεια στις 17/9 παίζει αγώνα διαβάθμισης με τον Φαληρικό, με το νικητή να κερδίζει μια θέση στην Α' Κατηγορία. Ο Προφήτης προηγήθηκε με τον Άγγο στο 36' (ο ίδιος λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι), όμως οι γηπεδούχοι "γύρισαν" το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μάκης Τασιούλας χρησιμοποίησε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος.
Τα επίσημα για την ομάδα μας ξεκινούν στις 20/9, με τον αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου, του οποίου η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης.
Ο Προφήτης φέτος πραγματοποίησε μια αρκετά μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ του, χαμήλωσε το μέσο όρο ηλικίας του και θα στηριχτεί στα δικά του νέα παιδιά, συν λίγους μεγάλους που έμειναν από την περσινή ομάδα (Βισβίκης, Άγγος, Τσιριγώτης). Σε καμία περίπτωση δε θα υπάρξει φέτος το άγχος του πρωταθλητισμού, και βασική επιδίωξη είναι μια καλή πορεία, ταυτόχρονα με την προώθηση και την καθιέρωση ακόμα περισσότερων μικρών στην πρώτη ομάδα.