Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΘΗΣΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-0

Ξεκίνημα στη χρονιά με το κύπελλο και ο Θησέας παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμος σήμερα στο γήπεδο των Σιταποθηκών, με το άνετο τελικό 4-0 να σφραγίζει την πρόκρισή του στη δεύτερη φάση.
Το σκορ είναι μάλλον βαρύ για τον Προφήτη, που για ένα ημίωρο ήταν αρκετά καλός, σταδιακά όμως έμενε από δυνάμεις και το γκολ των γηπεδούχων στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου προδιέγραψε την μοίρα της αναμέτρησης, που πήρε την οριστική της τροπή με τα δύο γκολ σε δύο διάστημα ενός λεπτού (59'-60'). Φυσικά ο αγώνας αυτός δεν λογίζεται σαν τίποτα περισσότερο από ένα "επίσημο φιλικό", και τα όποια συμπεράσματα είναι νωρίς ακόμα για να βγουν, με την ομάδα μας να μην έχει κλείσει καλά-καλά δυο βδομάδες προετοιμασίας. Εξάλλου η ανάγκη για πίστωση χρόνου είναι μεγαλύτερη φέτος, μετά την μεγάλη ηλικιακή ανάνεωση που έγινε στο ρόστερ. Αρκεί να πούμε ότι στην ενδεκάδα που ξεκίνησε οι έξι ήταν κάτω των 20 (και άλλοι δύο που μπήκαν αλλαγή, οκτώ) όλοι τους παιδιά που βγήκαν από το εφηβικό μας. Ο Θησέας έδειξε πολύ καλά στοιχεία, γεμάτη και δεμένη ομάδα και λογικά θα είναι από τους πρωταγωνιστές της Β' Κατηγορίας (είναι στον άλλο όμιλο).
ΘΗΣΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης (Κουτσουμπού, Ντόβας)
ΣΚΟΡΕΡ: 42' Βλαχουτσάκος, 59' Μπαϊραμπάς, 60', 73' Γ. Χαιρέτας
ΘΗΣΕΑΣ (Θ. Ντέμος): Βλαχουτσάκος Η., Σαρηγιαννάκης, Μπίνης (69' Τσώνης), Κουκουβίνος, Χαιρέτας Δ., Μαθιουδάκης, Χαιρέτας Γ., Γιαννόπουλος (63' Σουράνης), Μπαϊραμπάς, Βλαχουτσάκος Γ., Δερμιτζόγλου (76' Μπακατόλης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Αμερικάνος, Αλλαϊμπέι, Κουνέλης (78' Φεϊζάι), Τσάδαρης Χ., Βισβίκης, Μπόσμος (68' Τσάκωνας), Μανωλάκος (62' Εστυλιανίδης), Μασρί, Τσιριγώτης, Γκούρι, Ορφανός.