Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 47-74

Προειδοποιητικό καμπανάκι σήμερα στα Καμίνια μετά την εμφάνιση και την ήττα της ανδρικής ομάδας από τον Παννεαπολικό για το κύπελλο.
Κι αν στη Βούλα είχαμε κάθε δικαίωμα να λέμε πως παρά το βαρύ σκορ ο Προφήτης πάλεψε το ματς, δε μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και σήμερα, που οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν χωρίς διάθεση στην άμυνα και χωρίς προσανατολισμό στην επίθεση. Και στη λίστα με το τι δεν έγινε σωστά πρώτα απ' όλα πρέπει να βάλουμε την αδυναμία στο αμυντικό ριμπάουντ. Και μετά ότι άλλο θέλετε. Όμως σε μια ομάδα που εκ των πραγμάτων λείπουν τα βαριά κορμιά, αν δεν κάνεις και μπλοκ-άουτ, χάθηκες. Κάπως έτσι οι ψηλοί (και όχι μόνο) του Παννεαπολικού έκαναν ότι ήθελαν στη ρακέτα μας, ανανεώνοντας δεύτερες και τρίτες φορές τις επιθέσεις τους που κατά κανόνα κατέληγαν σε εύκολα καλάθια. Αντίθετα, η δική μας επίθεση ήταν μπλοκαρισμένη, ειδικά στο πέντε εναντίον πέντε και στο πρώτο εντός για φέτος συνέχισε τις κακές επιδόσεις των δύο προηγούμενων αγώνων: 46 στη Γλυφάδα, 47 στη Βούλα, 47 σήμερα. Βέβαια η ήττα σε ένα ματς κυπέλλου δε φέρνει την καταστροφή, και ίσως είναι και καλύτερα που η τόσο κακή εμφάνιση ήρθε σήμερα και όχι σε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Αλλά πρέπει να μάθουμε πως για να έρθουν τα αποτελέσματα πρέπει να δείξουμε τη διάθεση που είχαμε στην Τερψιθέα και όχι αυτήν που είχαμε σήμερα. Πρώτα η διάθεση, η ενέργεια και όλα τα υπόλοιπα έπονται. Ο Μπίκας έκανε λίγα λάθη, η Αρφαρά πολλά, για ένα τέτοιο ματς αδικαιολόγητοι και οι δύο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 47-74 (10-18, 20-32, 34-51, 47-74)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπίκας, Αρφαρά
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Κάτσικας 10, Φάββας 4, Μαλτίδης 2, Ευσταθίου 10, Πιστιόλης 11, Καψοκόλης 4, Τριανταφύλλου 5(1), Καραϊσκάκης 1, Μπερδεμπές, Μουστάκας, Ντάσκας, Μπουζούκας.
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Θ. Κανδύλης): Συρόγλου 11(1), Αργυρόπουλος 2, Λουκής 3(1), Αντιπάτης 6, Αντωνουσάκης, Ρίπης 6, Δαλμυράς 21(3), Θεοδωρικάκος 5, Αντωνόπουλος 10, Βουζής 2, Παππάς 2, Ζήσης 6.