Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 1-0

Ακόμη ένα βήμα στο θεσμό του κυπέλλου για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που νίκησε 1-0 τα Αστέρια στο ΣΕΦ και θα είναι στην κλήρωση της γ' φάσης.
Η πρόκριση αποδείχτηκε πως δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση και ήρθε χάρη σε ένα τέρμα του Ηλία Σταματέλλου με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 72'. Το γκολ αυτό ήταν το αποκορύφωμα μιας επιθετικής έξαρσης του Προφήτη στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα που ήταν και το καλύτερο μας μέσα στο ματς. Πριν το γκολ είχαμε ένα δοκάρι, σε κεφαλιά του Βοστάνη, αλλά και ένα (σωστά) ακυρωθέν (οφ-σάιντ) γκολ του Βρουλιδάκη. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο Προφήτης, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν έπαιξε το όμορφο ποδόσφαιρο της προηγούμενης εβδομάδας (έπαιξε βέβαια ρόλο και η δυναμικότητα του αντιπάλου), αναλωνόμενος κυρίως σε βαθιές μπαλιές. Τα Αστέρια, που έδωσαν την εντύπωση στρωμένης ομάδας, θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν προηγηθεί, αλλά στο 33' ο Μέραπ σούταρε άουτ προ κενής εστίας, ενώ και προς το φινάλε έφτασαν μια ανάσα από την παράταση, όμως στην πρώτη περίπτωση, στο 89', ο Σπαχίου απέκρουσε εκπληκτικά το κοντινό σουτ του Μέραπ, ενώ στο 93' η εστία του σώθηκε από το δεξί δοκάρι, που σταμάτησε το σκαστό σουτ του Ταμπουρατζή. Σωστή η διαιτησία του Σαββατιανού.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαββατιανός (Λιακώνης, Σουγκλάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 72' Σταματέλλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Βοστάνης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Άγγος, Γεωργακάκος (50' Αναστασόπουλος), Γιαλελής, Γκούρι (64' Τσιρτσίκος), Σταματέλλος (80' Ευγενείας).
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Γ. Πολίμος): Σαμαράς, Ταμπουρατζής Π., Διακάκης, Νομικός (70' Καρδιοπούλης), Λαγάνης, Αυλωνίτης (66' Δερτιλής), Μπούτας, Μούγγουλης, Λαζαρίδης (81' Ζαχαρίας), Μέραπ, Ταμπουρατζής Δ..