Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Ν. ΦΑΣΟΥΡΑΣ"

ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Το Σαββατοκύριακο 15-16/9 η γυναικεία μας ομάδα θα βρεθεί στην Πετρούπολη, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνεται στη μνήμη του πρώην διεθνή παίκτη Νίκου Φάσουρα. Ο κόουτς Χλιαουτάκης ήθελε το τουρνουά να λειτουργήσει σαν μια πρόβα τζενεράλε εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων, όμως κάτι τέτοιο πλέον είναι αδύνατο, λόγω των πολλών τραυματισμών που υπάρχουν στο τμήμα.
Ήδη από τη μεταβατική περίοδο η Μαρία Ζαχαρία έπαθε διάστρεμμα, που την ταλαιπωρεί ακόμα και δεν την έχει αφήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Η Λίτσα Τηλεμάχου συνεχίζει να περιμένει να "δέσει" το σπασμένο δάκτυλο στο πόδι της, ενώ τελευταίο θύμα ήταν η Μένια Δροσωτάκη, που στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη Πετρούπολης πάτησε άσχημα και υπέστη ρήξη μηνίσκου. Η Δροσωτάκη την Δευτέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, αν και στα περίπτωση της θα λέγαμε πως μέσα στην κακοδαιμονία υπήρχε και μια δόση τύχης, αφού στην αρχή υπήρχαν έντονοι φόβοι πως έχει πειραχθεί και ο χιαστός. Έτσι η κρητικιά φόργουορντ θα λείψει από τα γήπεδα περίπου 45 μέρες, ενώ οι άλλες δύο κοπέλες κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (7/10).
Ακόμα και έτσι πάντως, η συμμετοχή στο τουρνουά συνιστά από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός. Εκτός του Προφήτη, μετέχουν επίσης και οι Πανιώνιος, Άρης Πετρούπολης και Άγιος Θωμάς, ενώ παράλληλα με τους αγώνες των γυναικών θα παίξουν και οι κορασίδες. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

15/9 - Κλειστό Πετρούπολης
20:00 Πανιώνιος-Προφήτης Ηλίας (γυν.)
21:30 Άρης Πετρ.-Αγ. Θωμάς (γυν.)

15/9 - Κλειστό Αγίας Τριάδας
17:30 Πανιώνιος-Προφήτης Ηλίας (κορ.)
19:30 Άρης Πετρ.-ΑΕΝ Κηφισιάς (κορ.)

16/9 - Κλειστό Πετρούπολης
19:15 Τελικός Κορασίδων
21:00 Τελικός Γυναικών
23:15 Τελετή λήξης