Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ "Ν. ΦΑΣΟΥΡΑΣ"

Η ομάδα μας χθες βράδυ στο γήπεδο της Πετρούπολης
ΠΑΝΩ: Χλιαουτάκης, Δροσωτάκη, Βλάμη, Μαυρίδου, Μικελοπούλου, Καψοκόλη, Δαρζέντα, Σαλαπάτα, Τηλεμάχου,  Μελιγκοτσίδου, Παπαχρήστου
ΚΑΤΩ: Γρυλλάκη, Σπύρη, Ιωάννου, Μανιάτη, Παπαδοπούλου, Σταθάκη, Χλιαουτάκης junior
Η συμμετοχή μας στο τουρνουά που διεξάγεται στην Πετρούπολη, στη μνήμη του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκου Φάσουρα, άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Στον πρώτο ημιτελικό ο Προφήτης αντιμετώπισε τον Πανιώνιο (που αγωνίζεται στην Α1) και γνώρισε την ήττα με 50-35. Τα κορίτσια μας είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετα ανταγωνιστικά. Η επίθεση ήταν προβληματική στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη η ομάδα "ξεμπούκωσε" και σε ορισμένες περιπτώσεις έπαιξε και ωραίο μπάσκετ. Και όλα αυτά με δεδομένα τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν αυτό το διάστημα. Για τον Προφήτη έπαιξαν οι Βλάμη 11, Σταθάκη 4(1), Σαλαπάτα 4, Μανιάτη, Σπύρη 3, Ιωάννου 9(3), Μικελοπούλου, Γρυλλάκη, Καψοκόλη 4, Δαρζέντα, Μαυρίδου. Για τον νεανικό Πανιώνιο του Νίκου Τόλια αγωνίστηκαν οι Ερμείδου 9(1), Ηλιάδη 2, Δανούση 3, Σεμιανάκου 20(1), Μπάμπη 2, Στεργιοπούλου 5, Ρίζου, Γιαμπάνη 8, Γρηγορίου 1, Τζανή. Διαιτητές ήταν οι Γιακείμη-Κατσιμάρδος.
Νωρίτερα, στο μικρό κλειστό, έγινε ο αγώνας των κορασίδων. Και εκεί νικητής ήταν ο Πανιώνιος, με σκορ 46-23. Ο Προφήτης έδειξε πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να είναι έτοιμος στο πρωτάθλημα. Η σύνθεση του ήταν Κατσιέρη Χ., Μυσιρλή, Παπαβασιλείου, Τζωρτζάκη Α., Τζωρτζάκη Ζ. 12, Κατσιέρη Δ., Χαϊδάκη, Παπαδοπούλου 7, Διονυσίου, Τζωρτζάκη Δ. 4.
Η ουσία είναι πως και τα δύο μας τμήματα ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους και ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Άρη Πετρούπολης και προσωπικά την κυρία Φάσουρα (αδερφή του Νίκου και μέλος της διοίκησης του Άρη) για την τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν στο τουρνουά.
Στη διοργάνωση δεν προβλέπεται μικρός τελικός, οπότε αύριο δεν θα έχουμε αγωνιστική παρουσία, αλλά θα βρεθούμε στην τελετή λήξης, που θα γίνει κάπως αργά, στις 23:00, αφού προηγηθούν οι δύο τελικοί.
Από τον αγώνα των γυναικών

Από τον αγώνα των κορασίδων