Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 2-4

Αποκλεισμός νωρίς φέτος από το κύπελλο για την ποδοσφαιρική ομάδα, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ηττήθηκε από τον Παννεαπολικό στο γήπεδο του Κορυδαλλού με 2-4. Το σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν το 2-2 έγινε 2-4. Ο Προφήτης είχε καταφέρει να ισοφαρίσει δύο φορές, προσπάθησε να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως οι Νεαπολίτες παίζοντας πιο έξυπνα και έχοντας καλά τελειώματα ήταν αυτοί που τελικά πήραν την πρόκριση. Ήταν πάντως ένα ωραίο παιχνίδι,  που σε δύναμη και πάθος θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος. Ο Προφήτης δείχνει πως είναι ποιοτική ομάδα, όμως οι παίκτες θα χρειαστούν ακόμη χρόνο για να "δέσουν". Καλά στοιχεία έχει και ο Παννεαπολικός, που διαθέτει ισχυρό σύνολο και θα πρωταγωνιστήσει κι αυτός στη Β' Κατηγορία.
Το επόμενο διάστημα, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα δοθεί σειρά φιλικών αγώνων. Ο κόουτς Ιωαννίδης έχει ήδη διαπιστώσει τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσει βάρος, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα, και πάνω σε αυτά θα δουλέψει στις προσεχείς προπονήσεις
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 2-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Σκαλτσής (Ζησιμόπουλος, Πουλόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 45' Σταματέλλος, 56' Τσάκωνας - 22' Τοπαράς, 47' Ισχνίδης, 87' Ξυδιάς, 89' Ντρέτσα
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Φριντζάλας (68' Γεωργακάκος), Τσάδαρης Χ., Βισβίκης, Βισβάρδης, Βρουλιδάκης (51' Γιδόπουλος), Βοστάνης, Λαζάκης, Σταματέλλος (51' Γιαλελής), Τσάκωνας Ν., Σελίμης.
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Δ. Αλειφεράκης): Κοντόπουλος, Τόννης, Ναρνιώτης, Χοτζόγλου, Αξιώτου, Παπαχαρίσης, Τριάντης, Ντρέτσα, Παπαδόγαμβρος (60' Ξυδιάς), Τοπαράς (35' Αλαφούζος), Ισχνίδης (91' Πλατσιδάκης).