Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 70-50

Δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση απέναντι στην πρωτοπόρο και βέβαιη πρωταθλήτρια ομάδα των Τραχώνων ο Προφήτης Ηλίας. Η ομάδα του Αλίμου, είναι δυο κλάσεις ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και το απέδειξε και χθες, με την πολύ εύκολη νίκη της. Μετά το αρχικό 4-5, οι Τράχωνες πάτησαν το γκάζι και έκαναν χωρίς πολλά-πολλά το 17-5, με τον Καρκούλια να μην έχει αντίπαλο κοντά στο καλάθι. Η ομάδα μας ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, και με τον Γρηγοράκο να παίρνει τη σκυτάλη, το ημίχρονο έκλεισε 41-20. Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία, οι Τράχωνες χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα άνοιγαν συνεχώς τη διαφορά (68-38 στο 37'), η οποία μαζεύτηκε προς το τέλος, για να φτάσει στην τελική τιμή των 20 πόντων. Τώρα πια ο Προφήτης ξέμεινε από σαφείς αγωνιστικούς στόχους, μιας και ούτε την άνοδο προλαβαίνει, ούτε κινδυνεύει να πέσει, οπότε ζητούμενο πλέον είναι το όσο το δυνατόν ψηλότερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Γενικότερα, η κατάσταση στην κατηγορία έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό. Στις θέσεις ανόδου, οι Τράχωνες και το Ελληνικό έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό, και η μία θέση που απομένει θα παιχτεί μεταξύ Καστέλλας και Σουρμένων, με τους γείτονές μας να έχουν σαφές προβάδισμα. Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό, οι τρείς είναι γνωστοί εδώ και αρκετές αγωνιστικές (Παννεαπολικός, Γλυφάδα, ΓΑΣΕ) και μάλλον θα τους ακολουθήσουν Νέα Σμύρνη και Σαλαμίνα. Εκτός αν καταφέρει και σωθεί ο Κρόνος από τη Γ΄Εθνική, οπότε ένας από τους δύο θα τη γλυτώσει.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 70-50 (23-12, 41-20, 56-33, 70-50)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαρίνη, Φραγκιαδάκης
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γ. Σολωμός): Αντωνάκος 8(2), Σαββίδης 8, Κουτρόπουλος 5(1), Τροβάς 7, Γρηγοράκος 12, Νοΐδης 5, Καδδάς 5(1), Οικονόμου, Καρκούλιας 10, Κατσουράκης 8(1), Λάππας, Παπαδημητρακόπουλος 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Συριανός, Πιστιόλης 6, Ευσταθίου 10, Τσιστράκης, Κεραμειδάς, Βουρνάς 6, Κουκουβάκης 14, Μιχαλακάκος 8(1), Κριτσιδήμας 3, Κάτσικας 3, Γεωργάκης, Παναγιωτόπουλος.