Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ 1-3

Φάντασμα του καλού της εαυτού, η ποδοσφαιρική ομάδα έχασε από τον Πολυκράτη με 1-3 στη Χαραυγή, και η αγωνία συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και πήραν δίκαια το τρίποντο. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, όμως στην επανάληψη, και μέσα σε ένα τρίλεπτο, ο Πολυκράτης καθάρισε το ματς, με γκολ του Ευθυμίου στο 58' και του Νταλιαπέ στο 61'. Οι "κυανέρυθροι" ήταν ασύνδετοι, αδυνατούσαν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή, και η Χατζηκυριακειώτικη ομάδα, σημείωσε και τρίτο γκολ ατο 75', πάλι με τον Νταλιαπέ. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε, με μια φωτοβολίδα του Λαζάκη στο 90'. Την ίδια στιγμή όμως, έμπαινε ένα γκολ ακόμα πιο σημαντικό για εμάς. Στις Σιταποθήκες ο Πανιώνιος ισοφάριζε την Κύπρο σε 3-3, και μας κρατούσε σε απόσταση επτά βαθμών από τους Κορυδαλλιώτες. Αν και απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές, η διαφορά αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ασφαλείας. Αφ' ενός γιατί η Κύπρος έχει να παίξει με τους σχεδόν διαλυμένους Φιλάθλους, και αφ' ετέρου γιατί οι Κορυδαλλιώτες αύριο θα καταθέσουν έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα τους με τον Πολυκράτη, τον οποίον φιλοδοξούν να πάρουν στα χαρτιά. Οπότε ο εφησυχασμός απαγορεύεται, και καλό θα είναι να μην παρουσιάσουμε ξανα το σημερινό πρόσωπο, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζησιμόπουλος (Καλημέρης, Χαλβατζάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 90' Λαζάκης - 58' Ευθυμίου, 61', 75' Νταλιαπές
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης, Σελίμης, Τσάδαρης Α. (22' λ.τρ. Τσάδαρης Χ.), Σανδραβέλης, Μητσάκος (68' Γκούρας), Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας, Ζαφειρίου, Νικολάου.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Σ. Λουμίδης): Αρβανίτης (14' λ.τρ. Χολέβας Γ.), Γουίλιαμς, Διαμάντης, Τοζακίδης, Κοβάνης, Σφενδύλης (78' Χολέβας Κ.), Νταλιαπές, Ευθυμίου, Ράλλης, Τσελίκια (51' Γκούμα), Μπάμπα.