Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Φιλότιμη προσπάθεια χωρίς όμως βαθμολογικό αντίκρυσμα για την ποδοσφαιρική ομάδα, που γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο Θύελλα στο Μοσχάτο με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 31' ο Νιγηριανός φορ Ασιέγκμπου, με σουτ μέσα από την περιοχή.  Το παιχνίδι ήταν δυνατό, και ο "Προφήτης" με συμπαγή αμυντική τακτική προσπάθησε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό κατάφερε, αφού πέρα από το γκολ, καρδιοχτυπήσαμε μόνο σε δύο ακόμα περιπτώσεις, σε ισάριθμα σουτ του κορυφαίου του γηπέδου, Ασιέγκμπου, τα οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λαρεντζάκης. Επιθετικά, απειλήσαμε κυρίως με στημένες φάσεις. Σε μία από αυτές, στο 38', ο Σανδραβέλης σκόραρε με κεφαλιά, όμως ο επόπτης Σαχίνης υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ τον Λάππα και ακύρωσε το τέρμα, σε μία φάση η οποία κρίνεται τουλάχιστον αμφισβητούμενη και σηκώνει πολύ κουβέντα σχετικά με την εφαρμογή του παθητικού όφ-σάιντ. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 68', όταν ο Λάππας έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Θύελλας, βρέθηκε φάτσα με τον Ζώη, όμως ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε το πλάσε του φορ του "Προφήτη". Παρά τις προσπάθειες των παικτών μας το τελικό σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι Μοσχατιώτες πανηγύρισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στην Α' Κατηγορία.
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντόπουλος (Σαχίνης, Σακκάς)
ΣΚΟΡΕΡ: 31' Ασιέγκμπου
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. (Γ. Μαρτάκος): Ζώης, Γεωργιάδης, Τσουρούλας, Ηρειώτης, Ταραμάς (67' Ζουλέκου), Αναγνωστόπουλος, Παπαδογιωργάκης, Ασιέγκμπου, Δούμας, Κράσι (63' Κατσιμίτης), Τζιανάκης (80' Ρεμούνδος).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης, Τσάδαρης Χ., Καλλινικίδης, Σανδραβέλης, Ζαφειρίου (82' Μηλόπουλος), Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας, Μητσάκος, Νικολάου.