Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. 4-0

Καταιγίδα ο "Προφήτης", σκόρπισε με 4-0 τον Φοίνικα και έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Οι παίκτες μας έγιναν από την αρχή αφεντικά της αναμέτρησης, και το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μόλις στο 2' ο Τάκης Μπόσμος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει λίγο αργότερα με κεφαλιά ο Λαζάκης. Η νίκη μας πήρε διαστάσεις θριάμβου με ένα γκολ για πολλά όσκαρ, από τον Νίκο Νικολάου στο 37', που κρέμασε τον Ταλαμπέκο από 40 μέτρα, και με ένα ακόμα τέρμα από τον Λάππα, στο 39', που έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα του Φοίνικα, και μπήκε μαζί της στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος κατεβάσαμε ταχύτητα και απλώς κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Οι τρεις βαθμοί είναι βέβαια αυτοί που μετράνε πάνω απ' όλα, όμως οι "κυανέρυθροι", ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν χάρμα οφθαλμών. Και φάνηκε σήμερα πως είναι άδικο ένα τέτοιο σύνολο να παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία, και όχι για κάτι καλύτερο. Επειδή όμως η μοίρα τα έφερε έτσι φέτος, σήμερα πήραμε οξυγόνο, αφού με τη νίκη αυτή, αλλά και την ήττα της Κύπρου στο Ρέντη, έχουμε πια αέρα 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ προσπεράσαμε και τον Κένταυρο, που έμεινε στο 2-2 με τον Πανιώνιο. Αλλά με εμφανίσεις σαν την σημερινή, μάλλον τα κομπιουτεράκια δεν θα αργήσουν να μπουν στα συρτάρια...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. 4-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαντζουράνης (Τζουβέλης, Κωνσταντόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 2' Μπόσμος, 11' Λαζάκης, 37' Νικολάου, 39' Λάππας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης, Σελίμης (80' Τσάδαρης Χ.), Σιλιβίστρας, Σανδραβέλης, Ζαφειρίου, Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας (72' Μηλόπουλος), Μητσάκος (65' Τσάτσης), Νικολάου.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. (Ν. Φύτρος): Ταλαμπέκος, Αντωνίου, Τύρος, Κρασονικολάκης, Κοτσιφάκης, Καραδήμας, Χαραλάμπους, Μίντζα, Ντούρο, Περάματζης, Νικολόπουλος (56' Σφυρής).