Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3


Πρώτοι μάγκες οι παίκτες του Προφήτη Ηλία, κέρδισαν τον Ήφαιστο στη Νίκαια με 3-1, και πλέον η παραμονή στην κατηγορία είναι πολύ κοντά. Στο ιστορικό γήπεδο της Προοδευτικής, η εμφάνιση της ομάδας μας, ειδικά στο β' μέρος θύμιζε παλιές καλές εποχές. Ο Ήφαιστος, έχοντας και τη βοήθεια του Αιόλου στο πρώτο μέρος, ήταν καλύτερος από μας, και προηγήθηκε στο 31' με κεφαλιά του Μέτσκα. Νωρίτερα (6'), οι Νικαιώτες είχαν και δοκάρι σε σουτ του Κλάδη. Στο διάστημα αυτό ο "Προφήτης" ήταν περιορισμένος σε παθητικό ρόλο και δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη, και με τον αέρα υπέρ μας πλέον, αναλάβαμε τα ηνία της αναμέτρησης και ισοφαρίσαμε νωρίς, στο 49', με διπλή προσπάθεια του Σελίμη. Η ολική ανατροπή έγινε λίγο αργότερα, στο 53' με σουτ του Μητσάκου, ύστερα από κόρνερ του Νικολάου και σύγχυση στα καρέ του Ηφαίστου. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 82' με φοβερό σουτ του Λαζάκη έξω από την περιοχή. Ήταν το τέταρτο γκολ του δυναμικού μέσου στα τελευταία πέντε ματς. Λίγο πιο πριν, είχε χρειαστεί να δείξει την κλάση του ο Λαρεντζάκης, που με εντυπωσιακή εκτίναξη έβγαλε από το παραθυράκι της εστίας του την κεφαλιά του Κουτσόπουλου. Η ομάδα μας δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της την πιο κρίσιμη στιγμή, και έχουμε πλέον διαφορά 8 βαθμών από την προτελευταία Κύπρο Κορ., που σήμερα έφερε 1-1 με την Πειραϊκή. Στους τελευταίους έξι αγώνες έχουμε μόλις μία ήττα, και με νίκη εναντίον του Πολυκράτη, μετά τις γιορτές, κλειδώνουμε την παραμονή.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρονικίδης, (Βλαντής Χ., Κώνστας)
ΣΚΟΡΕΡ: 31' Μέτσκα - 49' Σελίμης, 53' Μητσάκος, 82' Λαζάκης
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Κ. Διαμαντόπουλος): Σαρδέλης Π., Καζανιάτορας, Δαγκάκης, Φωτόπουλος, Αξιώτου, Κλάδης Θ., Σαρδέλης Ν. (46' Κουτσόπουλος), Παυλίδης, Μέτσκα (71' Κλάδης Α.), Γριμάνης, Γιαννάκης (87' Σπάτα).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης, Σελίμης, Σιλιβίστρας, Σανδραβέλης, Τσάτσης (65' Τσάδαρης), Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας (87' Μηλόπουλος), Μητσάκος, Νικολάου.